free download 78 travel guides written by experts

Business-Edu Forum 2011: Unleashing performance through learning

Business-Edu organizează cea de-a opta ediţie a Business-Edu Forum, în perioada 11- 13 octombrie 2011, la Capital Plaza din Bucureşti. Aflat sub semnul Learning & Development “Unleashing performance through learning”, evenimentul este structurat pe conferinţe plenare şi workshopuri unde consultanţi şi manageri vor împărtăşi audienţei strategiile şi instrumentele necesare dezvoltării oricărei companii.

În cadrul celor trei zile de forum, între ora 9:00 şi ora 17:30, participanţii vor avea ocazia de a intra în contact cu idei, concepte, produse şi tendinţe care vor ajuta compania fiecăruia cu procese inovative şi eficiente. Indiferent de nivelul de experienţă, acest eveniment oferă tuturor celor prezenţi posibilitatea de a ţinti spre performanţă şi atingerea ţintelor fiecăruia. Forum Business Edu este esenţial pentru specialişti din Learning & Development, atât pentru cei care provin din companii multinaţionale, cât şi pentru specialiştii din companiile de consultanţă.

“Am creat Business-Edu ca un spaţiu de interacţiune al pieţei de Learning & Development. Am pornit de la un târg de training şi consultanţă şi am crescut însuşindu-ne competenţe specifice de Learning & Development şi resurse umane. Astfel, am devenit mai mult decât un organizator de evenimente, un creator de produs unic de dezvoltare organizaţională”, a spus Clementina Anghelache, organizator al Business Edu Forum.

Evenimentul se adresează tuturor managerilor din organizaţie care sunt implicaţi în procese de Learning & Development, de la general manager, Hr manager, Organizational Development manager, Learning & Development manager şi până la training manager, traineri, coacheri şi consultanţi, atât din companii multinaţionale cât şi din companii furnizoare de servicii specifice.

Astfel, cele trei zile ale forumului Business Edu sunt centrate pe trei teme principale:
11 octombrie – “De ce au nevoie afacerile de astăzi de Learning & Development?”;
12 octombrie – “Cultura organizaţională care facilitează învăţarea”;
13 octombrie – “Strategia de Learning & Development: de la teorie la practică”.

Pentru a conferi mai mult dinamism, fiecare sesiune din cadrul forumului va fi susţinută de speakeri diferiţi, care provin din companii de consultanţă, training şi coaching , dar şi din rândul profesioniştilor în Learning & Development din companii multinaţionale.

“Ca în fiecare an, căutam să ne lărgim portofoliul de vorbitori la eveniment, să venim cu nume noi, care au experienţă de lucru în interiorul organizaţiei, răspunzând astfel nevoii crescute de abordare pragmatică a subiectului. Numărul de ani petrecuţi în interiorul organizaţiei şi rezultatele obţinute în funcţii de management general şi management de HR încep să devină criterii esenţiale în alegerea vorbitorilor noştri. Este un pas care face trecerea de la teorie la practică, pe care îl considerăm necesar în toate domeniile, nu doar în resurse umane”, a adăugat Clementina Anghelache.

Forumul Business Edu îşi propune să le prezinte participanţilor noi metode de abordare a problematicii Learning & Development specifice fiecărei organizaţii în parte, de la alinierea la obiectivele de business, cultura organizaţională, la managementul talentelor, al performanţei şi al schimbării. Cei prezenţi vor avea acces la idei inovatoare de implementare a strategiilor de Learning & Development.

Aşa cum precizează şi Clementina Anghelache, “ne dorim ca acest forum să reprezinte încă o contribuţie la eforturile pe care le facem pentru recunoaşterea şi dezvoltarea acestei industrii. Business Edu Forum este un eveniment tehnic, în care aşteptăm peste 90 de specialişti. De asemenea, sperăm să existe foarte multă interacţiune între participanţii din sală şi cei de pe scenă, vrem ca audienţa să îşi pregătească întrebări pentru vorbitori. În câteva cuvinte, forumul Business Edu din acest an va însemna prezentări dinamice şi interactive, cu grad mare de noutate şi cu aplicabilitate reală.”

Business-Edu este singurul publisher online şi de print cu competenţe de Learning & Development din România. Cu o expertiza de 7 ani în dezvoltarea şi oferirea de soluţii relevante de Learning & Development pentru organizaţii şi indivizi, Business Edu a contribuit major la structurarea domeniului de Learning & Development din piaţa de business românească.

Evenimentele Business-Edu sunt o ocazie excelentă pentru a asimila cunostinţe valoroase. Fiecare are de câştigat din împărtăşirea experienţelor şi opiniilor, iar cei dornici de schimbare se pot baza pe experienţa pe piaţă şi rezultatele pasiunii pentru învăţare şi dezvoltare ale Business-Edu.

Bucuresti, 29.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *