free download 78 travel guides written by experts

Business Center The President s-a deschis și găzduiește cel mai mare magazin dm din București

Afaceri în centrul Bucureștiului

Astăzi, 26 septembrie, este inaugurat cel mai mare magazin dm din București, situat în sectorul 2, bd. Dacia nr. 169, în cadrul Business Center The President. Noul centru de afaceri este construit la intersecția dintre bd. Dacia, strada Mihai Eminescu și Calea Moșilor de antreprenorul Corin Romanescu, owner si manager al Centrului de Evenimente The President și a fost finalizat în luna septembrie 2019.

Noua drogherie dm este situată la parterul clădirii de 5 etaje și ocupă o suprafață de 370 mp., cu cale de acces pentru clienți din bulevardul Dacia. Evenimentul de lansare a drogeriei se desfășoară în magazin, în perioada 26–28 septembrie, între orele 9.00–21.00.

Pe durata celor 3 zile de lansare a noului magazin, dm drogerie markt oferă 15% reducere la fiecare produs cumpărat, cadouri, concursuri cu premii, ședințe de machiaj, împletituri de toamnă cu Cosânzenele și surprize cu Dorian Popa. Pentru a susține comunitatea, toate încasările obținute pe 26 septembrie, între orele 15-17, vor fi donate către MagiCamp.

Business Center The President

Business Center The President este un ansamblu imobiliar clasa A, cu o suprafață construită desfășurată de aproape 5000 mp., dispusă pe 8 niveluri (2S+P+5E). Clădirea cuprinde 4 zone: subsolul clădirii cu o suprafață de 1500 mp. include 50 locuri de parcare dispuse pe două niveluri, baza clădirii cu 3 spații comerciale ce au o suprafață totală de 650 mp., cele 5 etaje ce oferă spații de birou și terase cu o suprafață totală de 2850 mp. și peste 100 mp. spații publicitare Outdoor și Indoor, dispuse pe fațada clădirii și, respectiv, în interior.

”Finalizarea Business Center The President în septembrie și deschiderea spre închiriere în această perioadă face parte din planurile noastre de ridicare economică și de reînnoire urbanistică a zonei. Designul modern al clădirii noastre se potrivește perfect cu afacerile moderne, aflate în plină dezvoltare, pe care le găzduiește. Situat la granița cu Bucureștiul vechi, într-o zonă încărcată de culoare și poezie, centrul de afaceri aduce un suflu nou, modernist, zonei și atrage locuitorii zonei, dornici de socializare și de petrecere a timpului liber într-un spațiu curat și elegant.”, a declarat Corin Romanescu, owner Business Center The President.

”Continuăm politica de expansiune din ultimii ani cu deschiderea celui mai mare magazin dm situat în București. Alegerea unor locații în zone circulate, cu vizibilitate stradală, reprezintă o împlinire a misiunii noastre de a fi mai aproape de clienți. Intenția noastră este de a deschide magazine cu o suprafață cât mai mare, astfel încât să oferim și mai mult atmosfera specifică dm, cu care clienții noștri sunt familiarizați și în magazinele din afara țării. Pentru noi este important să oferim clienților noștri sortimente diversificate, dar și proximitate.”, spune Cristian Crișan, administrator dm drogerie markt.

Despre Business Center The President

The Business Center The President este un spațiu de afaceri construit în perioada 2018-2019 de Corin Romanescu, un antreprenor cu peste 20 de ani experiență de leadership.

Spațiile Business Center The President sunt potrivite pentru restaurante și terase, birouri și săli de conferință, magazine și panouri Outdoor și Indoor, compania preconizând o cifră de afaceri de 1 milion de euro pe an din contractele de închiriere.

Dotările clădirii cuprind finisaje și instalații clasa A, tâmplărie Schüco, geamuri 4 seasons, fațadă ventilată cu plăci de ceramică/ marmură, sistem integrat de climatizare, control video, sistem card acces, internet Wi-Fi, două ascensoare (auto și de persoane), grupuri sanitare, chicinete și spații tehnice la fiecare etaj.

Manager & Owner al Centrului de Evenimente The President și Business Center The President, Corin Romanescu este Președinte al Asociației pentru Combaterea Sărăciei și Afecțiunilor Umane. În ultimii ani, Corin Romanescu s-a implicat în activități de leadership și programe de CSR, inițiind derularea unor programe educaționale, sociale și culturale, precum: Centrul de Educație Practică în Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP, programul educațional ”Sănătate prin aqua gym”, programul cultural ”Vinum Et Carmina.

Despre dm drogerie markt

Compania dm drogerie markt a fost înființată în 1973 în Germania, iar de atunci s-a extins în 13 țări: Austria, Bosnia, Bulgaria, Croația, Cehia, Germania, Italia, Macedonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ungaria, cu aproximativ 3500 de magazine și 60.000 de angajați în Europa.

În România lanțul dm drogerie markt este prezent de 12 ani, timp în care a deschis peste 100 de magazine în București și principalele orașe din țară, creând 600 de locuri de muncă.

Lanțul de magazine a terminat anul 2018 cu afaceri de 415 mil. lei (89 mil. euro), după un avans de 22% faţă de 2017 și estimează o creștere de 10% pentru anul 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *