metalshow

The Business Booster, un eveniment InnoEnergy, accelerează inovația în domeniul energiei din întreaga Europă

The Business Booster (TBB), catalizatorul Europei pentru inovație în domeniul energiei curate, revine pentru al cincilea an la rând și va avea loc la RAI Amsterdam, în 25 și 26 octombrie 2017. Găzduit de InnoEnergy, motorul inovației pentru energie sustenabilă în Europa, TBB este singurul eveniment care aduce laolaltă toate părțile interesate pentru a crea astăzi viitorul energiei sustenabile.

Unic în rândul evenimentelor din domeniul energiei pe plan European, TBB adună peste 160 de start-up-uri și IMM-uri inovatoare, companii de renume care caută produse noi, o serie de investitori și, deosebit de important, oficialități din sectorul public. Evenimentul din acest an se axează pe accelerarea tranziției către energie curată.

„Revoluția energiei curate se întâmplă deja în Europa, însă nu suficient de rapid. Pentru a ne atinge obiectivele ambițioase și pentru a contribui la încetinirea schimbării climatice trebuie să ne mișcăm mai repede, să accelerăm inovația energetică. Iar TBB exact asta face,” spune Diego Pavia, CEO InnoEnergy.

InnoEnergy logo

La TBB participă mai mulți inovatori din domeniul energiei curate decât la orice alt eveniment și acest lucru oferă jucătorilor din acest segment industrial, investitorilor și instituțiilor din sectorul public acces direct la tehnologii de ultimă oră și noi modele de afaceri. În cadrul evenimentului se încheie tranzacții și parteneriate, astfel încât inovațiile energetice iau avânt, pentru a avea un impact real în cel mai scurt timp posibil.

Participanții la TBB au acces la toate conferințele și sesiunile, la expoziția principală și beneficiază de oportunități excelente de networking.

„Când am solicitat feedback participanților de anul trecut, am fost încântați să aflăm că 98% ar recomanda TBB contactelor lor. Dar avem încredere că valoarea acestui eveniment îi depășește anvergura”, adaugă Elena Bou, Director de Inovație la InnoEnergy.

Astfel, se continuă sprijinirea inovațiilor partenerilor pe întreaga durată a ciclului de viață, și cel mai important, pe calea către comercializare. Datorită acestui sprijin continuu, TBB se dovedește a fi adevăratul catalizator al schimbării în industria europeană a energiei sustenabile.

Înregistrarea promoțională se poate realiza până la data de 31 iulie. Pentru mai multe informații sau pentru a vă înregistra la eveniment, vă rugăm să vizitați tbb.innoenergy.com.

La ediția din 2016 care a avut loc la Barcelona, 690 de participanți și 149 de expozanți din 32 de țări s-au angajat în 720 de minute de networking și 420 de minute de pitching. Anul acesta, pentru prima dată, evenimentul va include o zonă de demonstrații în care participanții vor putea vedea inovațiile live.

Despre evenimentul The Business Booster, organizat de InnoEnergy

TBB este The Business Booster – evenimentul InnoEnergy care aduce la un loc toți factorii de influență pentru a crea viitorul energiei sustenabile astăzi. Evenimentul are loc în intervalul 25-26 octombrie 2017 în Amsterdam și adună peste 160 de inovatori, jucători principali din sectorul industrial, investitori și instituții publice de importanță majoră. Acest mix unic de reprezentanți creează condițiile necesare pentru formarea de noi parteneriate și încheierea de noi tranzacții. Tema pentru TBB 2017 este „accelerarea inovației în energia curată”, identificată de Comisia Europeană ca fiind una dintre provocările majore în crearea unei Europe mai curate. Niciun eveniment nu este mai bine poziționat decât TBB să realizeze acest lucru, fiind catalizatorul inovației în domeniul energiei curate în Europa.

Despre InnoEnergy

InnoEnergy reprezintă motorul inovator în energie sustenabilă în întreaga Europă.

Susținem și investim în inovație în orice etapă și la orice nivel de activitate – de la sălile de clasă la clienți. Cu ajutorul partenerilor noștri, construim conexiuni în întreaga Europă, aducând laolaltă inventatori și industrie, antreprenori și piețe, absolvenți și angajatori, cercetători și companii.

Activăm în trei domenii esențiale ale inovației:
1. Educație, pentru a ajuta la crearea unei forțe de muncă informate și ambițioase, care înțelege cerințele durabilității– pentru viitorul domeniului.
2. Proiecte inovatoare pentru a aduce laolaltă și a crea o colaborare de idei, inventatori și industrie, care să genereze produse și servicii viabile din punct de vedere comercial, cu rezultate reale.
3. Servicii de creare de afaceri pentru a-i ajuta pe antreprenori și start-up-uri care creează afaceri durabile să se dezvolte rapid și să contribuie la ecosistemul energetic global.

Împreună, activitatea noastră creează și pune în legătură fiecare element al structurii de rezistență a industriei energiei durabile de care are nevoie Europa pentru a accelera dezvoltarea soluțiilor de piață și pentru a crea un mediu fertil în care putem vinde rezultate inovative ale muncii noastre.

InnoEnergy a fost înființată în 2010 și este sprijinită de Institutul European de Inovație și Tehnologie (EIT).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *