free download 78 travel guides written by experts

Burnout, Tik Tok, scena internațională și marile festivaluri pe lista celor mai așteptate discuții de la Mastering The Music Business

  • Peste 30 de paneluri, sesiuni de speed networking, listening sessions și prezentări la Mastering The Music Business, în perioada 17-19 martie la Hotel Caro, susținute de 95 de profesioniști din toate colțurile lumii;
  • Metal, indie, export, vinil, egalitate de șanse, songwriting, burnout și marile festivaluri sunt doar câteva dintre cele mai așteptate subiecte ale conferinței MMB.

Zeci de profesioniști din industria muzicală internațională vin la București, în perioada 17-19 martie, pentru a întâlni artiști la început de drum, trupe consacrate care își doresc să urce pe scena internațională, dar și pentru a schimba idei cu reprezentanții industriei muzicale locale.

Structurată în peste 30 de paneluri, sesiuni de speed networking, audiții și prezentări, conferința Mastering The Music Business va aduce în prim plan secretele, dar și subiectele tabu din industria muzicală.

#Paneluri si #prezentari Printre cele mai așteptate dezbateri sunt cele legate de exportul artiștilor, de egalitatea de șanse din industrie, despre Tik Tok și cum schimbă peisajul muzical, dar și cele despre cum poți evita burnout-ul, despre responsabilitatea socială a evenimentelor muzicale, despre finanțări pentru industria muzicala și despre cum poți urca pe scena marilor festivaluri.

afis Mastering the Music Business

Câteva dintre cele mai interesante titluri:
• The next Beatles are out there. But how to hear them through the noise?
• What’s up, doc? Mental health in the music industry
• World premiere: a publisher asks and songwriters answer
• Let none be more equal than others – powered by Women in Music Romania.

#Keynotes – Industria muzicală mondială are antreprenorii ei, iar în cadrul MMB câțiva dintre ei își vor spune povestea cu bune și cu rele: managerul Dubioza Kolectiv – una dintre cele mai de succes trupe din Europa, Peter Smidt – fondator al Eurosonic Noorderslag sau Kadar Tamas – CEO al Sziget Festival, unul dintre cele mai cunoscute festivaluri din Europa Centrală și de Est.

#Listeningsession – Pe lângă paneluri, dezbateri și workshop-uri, va exista și o sesiune de audiție cu Philippe Weiss. Artiștii participanți la conferință, din România și nu numai, pot cere o a doua opinie legată de muzica lor de la unul dintre cei mai cunoscuți oameni din industrie. Un profesionist care a lucrat de-a lungul carierei cu Madonna, David Guetta, Usher, Kendrik Lamar, Charles Aznavour, Drake, Martin Solveig, Alicia Keys și mulți alții.

#Speednetworking – Un concept deja obișnuit la alte conferințe de business va fi și anul acesta prezent la MMB. Participanții la conferință vor avea ocazia să cunoască oameni din industrie în întâlniri scurte de cinci minute, în patru sesiuni de speed networking:
• Meet the Romanian Media – întâlniri cu jurnaliști din România
• Meet the Venues – întâlniri cu reprezentanți ai unor cluburi de live music din țară
• Meet the Festivals – întâlniri cu reprezentanți ai unor festivaluri din România, dar și din afară
• Meet the Central Southern Eastern European Music Professionals – întâlniri cu promoteri și agenți din Europa Centrală și de Est.

Întregul program al conferinței poate fi văzut pe https://masteringthemusicbusiness.ro/schedule/.

Bilete se găsesc aici: https://masteringthemusicbusiness.ro/tickets/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *