free download 78 travel guides written by experts

Burn Energy ajuta la salvarea skateboarding-ului romanesc

Prin proiectul Save Our Spot vor fi renovate 4 parcuri de skateboard din Europa

Burn Energy în colaborare cu revista KingPin, una dintre cele mai imporate reviste de skateboarding din Europa şi cea mai importantă platformă on-line a comunităţii de skateboard, au lansat în luna aprilie 2012 proiectul Save our Spot, un proiect european unic şi inovator, prin care 4 parcuri de skateboard din Europa vor fi renovate complet.

Cum funcţionează proiectul?

Până la data de 1 mai 2012, Burn Energy îi invită pe riderii români care care îşi doresc un parc de skateboard adevărat să viziteze //kingpin.mpora.com/burn-sos, să trimită poze cu locurile în care se dau pe skateboard în prezent şi să motiveze de ce acel loc are nevoie de o renovare completă.

Harta parcurilor de skateboard din România: //www.skatemap.ro/

Ce primesc câştigătorii?

Dacă juriul este convins de poze şi de motivaţia trimisă, în vara 2012, Burn Energy şi KingPin aduc în România o echipă profesionistă care va face toate lucrările de renovare necesare pentru ca acel loc să devină un parc de skateboard adevărat, demn de invidia întregii comunităţi europene de rideri.

Proiectul Save our Spot este cu atât mai relevant pentru România, cu cât parcurile de skateboard din ţara noastră sunt de cele mai multe ori improvizate sau lăsate în paragină. Cu toate acestea, acest sport nu duce lipsă de adepţi sau de sportivi talentaţi, mulţi dintre aceştia participând la concursuri internaţionale de skateboard organizate în România sau în alte ţări din Europa. Printre aceştia se numără şi Adolf Gherghelah (24), George Bărbulescu (19) şi Cristian Benescu (29), membrii ai primei şi singurei echipe de sportivi profesionişti – Burn Team – şi unii dintre cei mai titraţi skateboarderi din România.

Despre Burn

Burn este combustibilul celor care folosesc multă energie creativă. Începând cu iarna anului 2009, proiectul Burn Snow şi-a asumat rolul de facilitator al creativităţii şi inovaţiei în rândul comunităţii de snowboard din lume. Programul a fost creat pentru a sprijini idei noi, pentru a răsplăti pasiunea pentru acest sport şi pentru a-i încuraja pe cei care se identifică cu abordarea Burn Energy.

Bucuresti, 10.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *