free download 78 travel guides written by experts

Burlacul Vladimir provocat la o discutie despre familie

În cea de-a cincea ediţie a show-ului Burlacul, Vladimir o invitã pe frumoasa craioveancã Andra la o întâlnire privatã la Cafeneaua motocicliştilor. Concurenta profitã însã de ocazie pentru a afla cât de mult îşi doreşte Burlacul sã întemeieze o familie şi care sunt planurile lui de viitor. Ce i-a rãspuns Vladimir, telespectatorii Antena 1 vor putea urmãri joi, 29 martie, de la 20:20, într-un nou episod Burlacul.

Andra Maria Nicolin, de profesie inginer, a venit în show convinsã cã are o conexiune cu Vladimir. Fire idealistã, visãtoare şi puternicã, frumoasa concurentã a fãcut parte din artileria de blonde a lui Negru, însã a decis sã îşi încerce norocul în dragoste şi a pornit într-o aventurã extrem de pasionalã, alãturi de mult râvnitul Burlac Vladimir Drãghia.

În cel de-al cincilea episod al show-ului, Vladimir a decis sã o invite pe frumoasa craioveancã la o întâlnire privatã la Cafeneaua motocicliştilor. „Mulţi ar spune cã e puţin ciudatã, dar mie mi se pare o fatã deosebitã. Dacã ar fi altfel, nu cred cã ar merita prea multã atenţie!” a declarat Vladimir, în aşteptarea tinerei.

Ajunşi la destinaţie, Andra decide sã nu iroseascã timpul petrecut în compania Burlacului şi vrea sã afle mai multe despre el. Astfel, tânãra îl întreabã fãrã menajamente pe Burlac cât de mult îşi doreşte sã îşi întemeieze o familie şi care sunt planurile lui de viitor. Ce i-a rãspuns Vladimir, telespectatorii Antena 1 vor putea urmãri joi, 29 martie, de la 20:20, într-un nou episod Burlacul.

Telespectatorii Antena 1 vor putea urmări cele mai tari momente şi cele mai noi informaţii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul.

Bucuresti, 27.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *