free download 78 travel guides written by experts

Burlacul si Andra – tête à tête romantic in jacuzzi

După o întâlnire surpriză la piscină, în care Vladimir a fost pentru câteva ore instructor de înot, frumoasa Andra a fost invitată de Burlac la o întâlnire romantică în jacuzzi. Foarte încântată, concurenta le transmite un mesaj fetelor, care stârneşte imediat nemulţumiri şi reacţii acide. Telespectatorii Antena 1 vor putea urmări reacţia frumoaselor pretendente, dar şi întâlnirea romantică la jacuzzi mâine seară, de la 20:20, într-un nou episod Burlacul.

Efervescenta Andra, domnişoara hotărâtă să-i fure un sărut Burlacului încă din prima seară, este invitată de Vladimir la o întâlnire romantică, în jacuzzi. Fata freamătă de încântare: „Nu ştiu dacă s-a văzut, dar am fost extraordinar de surprinsă şi de încântată că m-a ales pe mine. Nu ştiam dacă e adevărat şi nici ce să spun. Am fost foarte fericită!”

Si pentru că nu se putea bucura singură de o asemenea victorie, ea le-a şoptit râzând rivalelor un mesaj care nu a făcut decât să stârnească pe dată nemulţumiri şi reacţii acide. Ce le-a zis frumoasa Andra celorlalte pretendente ale Burlacului şi mai ales cum a decurs întâlnirea romantică în jacuzii, telespectatorii vor putea urmări mâine seară, de la 20:20, în cel mai nou episod Burlacul, numai la Antena 1.

Telespectatorii Antena 1 vor putea urmări cele mai tari momente şi cele mai noi informaţii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul.

Bucuresti, 07.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *