free download 78 travel guides written by experts

Burlacul isi invita pretendentele la o seara japoneza

În cel de-al doilea episod Burlacul, difuzat joi, de la 20:20, la Antena 1, Burlacul îşi invită pretendentele la o seară japoneză. Pentru o seară, Vladimir şi Bote devin ajutoare de bucătar, în aplauzele fetelor, încântate peste măsură de stângăcia lor. La un pahar de şampanie, concurentele se destind, iar Bote smulge tot felul de secrete de la frumoasele domnişoare.

Pentru prima lor ieşire împreună, Burlacul le-a invitat pe frumoasele sale pretendente la un superb restaurant japonez. Intr-o dispoziţie de zile mari, fetele urcă în limuzina pe care le-a pus-o la dispoziţie Vladimir. Delicatesele japoneze, atmosfera caldă, şarmul, misterul şi tradiţia din ţara Soarelui Răsare reprezintă un ambient elegant, rafinat şi binevenit pentru o seară reuşită, susţine Burlacul nostru.

El îşi aşteaptă acum cu nerăbdare pretendentele în restaurantul său preferat. Intâmpinate cu tradiţionalul sake, fetele se destind pe dată. Cătălin le aşteaptă alături de Vladimir: „Fetelor, aşa cum v-am promis încă de la început, împreună vă vom purta prin cele mai luxoase locaţii, drept pentru care ne aflăm în cel mai frumos şi mai fashion restaurant japonez!”

Imediat, echipa este întâmpinată de bucătarul şef, pe care, culmea, îl cheamă tot Vladimir şi care face din bucătăria japoneză o artă. Acesta le face o demonstraţie live, care le lasă pe fete cu gura căscată. Niciuna dintre ele nu a mai avut parte de o asemenea experienţă culinară până acum, ba multe dintre ele nu mai gustaseară niciodată din deliciile bucătăriei japoneze.

Vladimir şi Bote au decis să devină pentru o seară ajutoare de bucătar şi, ovaţionaţi de fete, învârt stângaci orezul pe plitele încinse. Cătălin profită de atmosfera destinsă pentru a mai smulge câte un mic secret de la frumoasele concurente. Ce picanterii au declarat fetele, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări joi, 8 martie, de la 20:20, într-un nou episod Burlacul.

Telespectatorii Antena 1 vor putea urmări cele mai tari momente şi cele mai noi informaţii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul.

Bucuresti, 06.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *