metalshow

Burlacul Botezatu cucerit de 12 domnisoare intr-o singura seara

(Are Bote 12 fete)

Prima seară a showului Burlacul a fost încărcată de emoţii, suspans, lacrimi dar şi mult entuziasm. Din păcate însă, pentru o parte din domnişoare, seara la Palatul Ştirbei nu s-a finalizat aşa cum şi-ar fi dorit. Într-o ceremonie extravagantă, Bote a oferit după prima întâlnire doar 12 trandafiri. Selecţia a fost într-adevăr dificilă deoarece fiecare din domnişoare s-a remarcat prin ceva deosebit, fie că a fost vorba despre o personalitate interesantă, o replică inteligentă sau pur şi simplu un zâmbet superb. Momentan în competiţie au rămas doar cele care au reuşit sa vină cu un pas mai aproape de idealul feminin al celebrului burlac. Cum arată, ce fac, cum sunt în viaţa de zi cu zi aceste femei care au şansa de a spera la inima lui Bote?

· Violeta Babliuc are 24 de ani şi este din Timişoara. Este momentan masterandă la ştiinţe economice şi frecventează toate concursurile de miss. Locuieşte cu sora mai mică, părinţii acestora fiind plecaţi de multă vreme în Italia. Fetele deţin împreună o cofetărie, un mic business care le ajută să se întreţină.
· Roxana Codreanu este din Râmnicu Vâlcea şi lucrează momentan ca arbitru de handbal. A făcut handbal de performanţă, dar în urma unui accident a fost nevoită să renunţe.
· Alina Mihăilă locuieşte în Bucureşti, dar este din Piteşti. Este cântăreaţă şi studentă la actorie. Efervescentă şi mereu cu zâmbetul pe buze, Alina speră că firea ei voioasă o va face remarcată în ochii celebrului burlac.
· Carla Şuteu este braşoveancă şi are 35 de ani. Lucrează ca profesoară de franceză la un liceu de construcţii. Carla este divorţată şi are o fetiţă de 9 ani
· Alina Bianca Csiki se descrie ca “fetiţa femeie, îndrăgostită de dragoste, care doreşte să evolueze”. În competiţie, Alina s-a prezentat drept femeia cameleon. Ea a lucrat în urmă cu ceva vreme la un post local din Braşov prezentând o emisiune pentru cinefili. A avut o singură relaţie serioasă, care a durat 13 ani, după care încă încearcă să-şi refacă încrederea în sine. Deşi nu este foarte înaltă ea a avut totuşi ocazia să lucreze la un moment dat cu Cătălin, care, la vremea respectivă, a introdus-o în rândul manechinelor sale pentru că avea o atitudine mai specială. De atunci nu l-a mai văzut. Curiozitatea dacă imaginea ei a rămas în mintea lui Bote şi perspectiva unei reîntâlniri au adus-o în concursul Burlacul.
· Andrada Ersek este funcţionar public la primăria Gherla, o comună din apropierea Clujului. A fost “Miss tricouri ude” la Tg. Mureş şi este o nonconformistă. Se declară o brunetă focoasă şi extrovertă, care ştie să-şi urmărească interesul. Andrada se face mereu remarcată, mărturiseşte ea, pentru că vorbeşte mai tare decât toţi din jur.
· Mihaela Stanciu a ştiut din start că trebuie să participe la această emisiune. Deşi nu a mai avut tangenţe până acum cu showbiz-ul, ea a crezut cu tărie că această emisiune i se potriveşte mănuşă. Este singură, are 29 de ani, locuieşte de ani buni în Milano. Întâia oară când a plecat din ţară, într-o excursie în Italia, s-a îndrăgostit de pasagerul care îi stătea alături. A locuit alături de acesta ani buni până ce relaţia s-a destrămat. De mai bine de un an îşi dorea să vină acasă (ea fiind din Botoşani), dar nu găsise o motivaţie suficient de puternică să facă acest pas. Emisiunea “Burlacul” a determinat-o să revină în ţară. Mihaela a fost stewardesă şi lucrează în prezent la check in-ul din Milano. Fire curajoasă, tânără a început un curs de pilotaj avioane.
· Corina Costachi este din Constanţa şi lucra până acum ceva vreme ca PR la o agenţie de modele. Încă din momentul în care s-a înscris la casting, ea a luat o decizie drastică: “ştiam că în acest show e locul meu, aveam un feeling mult prea puternic, astfel că, aşa dintr-o dată, şocându-i pe toţi, mi-am dat demisia şi am luat primul tren către Bucuresti”.
· Melania Potlog este o romantică incurabilă, care susţine că încă crede în Făt Frumos, cel de pe calul alb. Pentru Melania, Cătălin cu Ferrari-ul său se încadrează foarte bine descrierii. În prima seara organizată la Palatul Ştirbei tânăra i-a oferit lui Bote un trandafir alb pe care designerul l-a pus la buzunarul sacoului. Ce a observat Bote la Melania este faptul că e peltică. O calitate care o diferenţiază pe Melania de restul feţelor este grija faţă de ceilalţi. Ea a fost cea care le-a ajutat pe toate fetele în culise fără urmă de rivalitate.
· Alexandra Epure din Bucureşti, este “intriganta familiei”. Ea susţine cu dezinvoltură că scopul scuză mijloacele şi că nici un bărbat nu i-a rezistat până acum. Nu că ar fi cea mai cea, spune ea, ci doar pentru că întotdeauna a ştiut clar ce îşi doreşte şi şi-a urmărit cu dibăcie scopul. După o discuţie scurtă cu Cătălin, ea a cerut fetelor “tigara de după, întrucât prea sexos e bărbatul asta”, a spus ea.
· Roxana Robotin este din Satu Mare, are alura de top model şi o atitudine extrem de elegantă. Roxana a cochetat de-a lungul timpului cu modellingul până ce părinţii nu i-au mai permis acest lucru. Momentan ea se dedică studiului la Bucureşti. Fetele au perceput-o drept fiţoasă şi au poreclit-o regina.
· Pentru Cristina Mantu, marea pasiune este tirul. În competiţie a apărut într-o postură spectaculoasă în rolul de Mrs Smith (Angelina Jolie din filmul “Mr&MRS Smith”) cu pistolul la jartieră. Ea i-a pus lui Cătălin pistolul la piept după care s-a predate spunându-I “M-ai dezarmat”.

ZECE FETE AU PLECAT ACASĂ DUPĂ PRIMA SEARĂ A SHOWULUI BURLACUL

Cătălin a trebuit să-şi ia la revedere de la 10 din domnişoarele prezente în competiţia pentru inima lui. Deşi au ieşit din competiţie, fetele s-au putut însă bucura de o experienţă extraordinară alături de Bote într-o atmosferă plină de rafinament. Cele zece fete care nu au primit trandafirul burlacului în fastuoasa ceremonie organizată cu ocazia primei întâlniri sunt:
· Nina Cheta de 31 de ani din Oradea care a fost descrisă de consilierii lui Cătălin ca fiind mai puţin naturală decât celelalte concurente;
· Anca Alesutan din Zalău, o tânără pasionată de etnografie care i-a adus cadou lui Bote un obiect de lemn sculptat de ea;
· Mihaela Craiu o domnişoară melancolică, romantică;
· Ioana Dumitru din Piteşti. Tânăra lucrează ca asistent universitar la psihologie şi i-a oferit drept cadou lui Bote o pană de păun sub pretextul că păunii îşi cuceresc perechea pentru o viaţă cu penajul lor superb;
· Justiana Mata din Bârlad o domnişoară romantică îndrăgostită de poezii. Justiana a plâns în timpul concursului de teamă că nu se încadrează în exigenţele lui Cătălin.
· Cristiana Szabo, o fire mai rezervată, este consilier la primăria sectorului 1 şi are o fetiţă de un an şi 7 luni;
· Adriana Tătaru, o domnişoară atrăgătoare la care celelalte concurente au remarcat forma ochilor asemănătoare celor de vulpe;
· Alina Golea care lucrează ca dansatoare în Craiova. Deşi a ieşit din limuzină în paşi de dans şi a dansat chiar cu Cătălin pe ponton în aplauzele tuturor, nu a reuşit să-l impresioneze în mod deosebit.
· Simona Tudor care s-a remarcat prin natura ei veselă, pozitivă;
· Cristina Simion care şi-a făcut apariţia cu un coş de bomboane spunându-i lui Cătălin că a venit să le îndulcească pe fetele care vor pleca cu un gust amar (eliminate fiind), întrucât ea, cu siguranţă, nu va trece prin aşa ceva.

BURLACUL BOTE PREFERĂ ROŞCATELE

În cadrul emisiunii Burlacul difuzată în fiecare joi de Antena 1, Bote, invitatul principal al showului a făcut o declaraţie cel puţin surprinzătoare având în vedere preferinţele sale în materie de femei. Lui Bote îi plac cel mai mult roşcatele! Declaraţia a venit ca răspuns la preocupările domnişoarelor înscrise în competiţie cu privire la ceea ce considerau ele că ar fi idealul feminin al lui Bote: o blondă superbă, cu măsuri de invidiat. Cum nu toate domnişoarele se puteau lăuda cu aceste calităţi, au apărut fireşte întrebările cu privire la şansele lor în concurs. Cătălin a avut grijă să mai reducă din teama fetelor de a fi refuzate în funcţie de aceste criterii. Nu trebuie uitat faptul că celebrul designer este un personaj plin de surpize şi este destul de dificil de ghicit ce se ascunde în spatele imaginii sale publice. Participarea la showul Burlacul va oferi domnişoarelor înscrise şansa de a dezvălui acest mister. Succesul va aparţine însă numai unei singure fete!

Burlacul este un show senzaţional care s-a bucurat de un succes fenomenal în Statele Unite şi care anul acesta va duce şi în casele românilor extravaganţa şi luxul unor aventuri spectaculoase. La finalul acestui show, Cătălin Botezatu va pleca însoţit de femeia potrivită într-o noua aventură. Showul va fi difuzat de Antena 1 în fiecare joi, de la de la 20.30.

Bucuresti, 09.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *