free download 78 travel guides written by experts

Burlacul Bogdan Vladau, curtat de femei superbe

Una dintre concurente, supranumitã bomba sexy a show-ului, a pilotat un avion

O noua ediţie a emisiunii “Burlacul” va începe la Antena 1, din 4 iulie. Cãlãtorii şi peisaje superbe, femei frumoase, tactici de cucerire, şicane ingenioase pe care şi le fac concurentele una celeilalte pentru a-l câştiga pe burlac, nimic nu lipseşte din noul show care îl are in rolul principal pe Bogdan Vlãdãu. Arãtos şi cu mare succes la sexul frumos, Vlãdãu nu este totuşi un bãrbat uşor de cucerit, dispretuieşte femeile vulgare şi false, chiar dacã ele aratã extrem de bine. 20 de tinere vor fi prezentate telespectatorilor în prima emisiune, dintre care vor rãmâne în concurs doar zece.

Alexandra Nicolescu este una dintre fetele care luptã sã-l câştige pe Bogdan Vlãdãu. Are 26 de ani, 1.70 m şi 50 de kilograme, a absolvit ASE-ul şi a declarat cã îi plac bãrbaţii maturi, care sã îi asigure un confort material şi sentimental. A intrat in concurs convinsã cã nu are o rivalã pe mãsura ei. Alexandrei îi place şi adrenalina, a copilotat un avion. A fost etichetatã încã de la intrarea in concurs drept bomba-sexy a emisiunii Burlacul, sânii ei mari fiind unul dintre motivele câştigãrii acestui supranume.

Mai puţin sigurã de atuurile sale este Dorina Bojescu. La cei 24 de ani ai sãi, a avut o singurã relaţie serioasã, care a durat trei ani şi jumãtate şi care s-a terminat când fata trecea prin cel mai greu moment al vieţii sale, moartea mamei. Pãrintii Dorinei şi ai sorei ei au divorţat când ele erau foarte mici, iar ea îşi aminteşte fiecare efort pe care mama ei l-a fãcut sã le creascã. Dupã eşecul relaţiei sentimentale, s-a concentrat mai mult pe muncã şi a venit la concurs hotãrâtã sã facã lucruri importante şi pentru sufletul ei. Sensibilã şi romanticã, Dorina s-a îndrãgostit foarte tare de Bogdan Vlãdãu, de-a lungul filmãrilor. Dacã a reuşit sã-l cucereascã pe Burlac, telespectatorii urmeazã sã afle urmãrind show-ul începând din 4 iunie.

Bucuresti, 18.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *