metalshow

Burlacul a fost sedus! Vinovata: Anca Pop

Dupa recentul pictorial din revista Playboy, Anca Pop da lovitura din nou, alaturi de…. atentie, fetelor, nu fiti prea geloase!… "Burlacul" Andrei Andrei. Cei doi au filmat impreuna videoclipul pentru cel mai nou cover al artistei, "Help Me Lose My Mind", de la Disclosure.

Dupa indrazneata sa piesa, "Free Love", care a strans aproape 1.400.000 de vizualizari pe Youtube, frumoasa artista din Vancouver, intoarsa pe meleagurile natale, demonstreaza inca o data ca stilul de viata care o defineste este, cu siguranta, unul liber si dezinhibat.

O persoana deschisa catre provocari si dezinhibata, Anca Pop este o artista care atrage prin originalitate si curaj, asadar, prin noul sau cover va reusi inca o data sa incinga atmosfera.

Music: Lawrence, Guy William, Howard John,Reid, Hannah Felicity May.
Published by Universal Music Publishing / Warner Chappell Music.
(C) & (P) Roton Music.

Videoclipul filmat la malul marii ii prezinta pe cei doi in ipostaze provocatoare, intr-o scena unde senzualitatea si dezinvoltura joaca un rol fruntas. Scenariul videoclipului pare desprins din fantezia oricarei femei care viseaza la clipe de tandrete alaturi de barbatul iubit, pe o plaja pustie, unde valurile, nisipul si cerul liber sunt singurii martori ai iubirii lor.

Fiind recunoscuta ca o sustinatoare a exprimarii libere, Anca Pop reuseste si de acesta data sa transmita acest mod de a trai. Cu toate ca in "Free Love" artista a transmis ideea de exprimare a sexualitatii in mod cat mai direct, in noul sau videoclip ea pune accentul pe iubire, pe persoana iubita, cea care ii poate trezi toate simturile. Artista a abordat melodia intr-o maniera proprie, astfel noul cover poarta semnatura Ancai Pop de la interpretare, pana la videoclip.

Bucuresti, 30.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *