metalshow

Bunul gust si rafinamentul Frantei cu accente elvetiene

Savoir-faire, eleganta, chic, bun gust. Precizie si exactitate. Acestea sunt atributele dupa care s-a ghidat compania creata in 1920, reinventata in anul 2004 de catre Phillippe Barro si care se numeste simplu si penetrant Regnier.

Cu produse celebre deja in toata lumea, din care amintim numai gama Cadrage, premiata in 1995 cu Cadran D’Or, Regnier Paris este mai mult decat o marca. Este un melanj reusit intre acel savoir-faire pe care traditia si experienta ti-l ofera si adaptarea la o piata moderna, condusa de trenduri.

Cu o colectie care are peste 12 linii individualizate, dintre care patru dedicate barbatilor, adaptand in permanenta liniile clasice unui modernism elegant, orientandu-se spre noi piete de desfacere, Regnier a invins timpul si concurenta.

Magazinul www.regnier.ro se deschide pentru consumatorii din Romania gratie politicii deschise a marketing-managerului Regnier, dl. Lance Prebble, care a intrevazut acum cativa ani oportunitatile pe care le ofera Internetul si care si-a ales cu multa grija partenerul cu care sa lucreze in Romania.

Bazandu-ne pe experienta anterioara pe care am avut-o cu celelalte magazine online deschise de noi (www.coollook.ro, www.limited.ro, www.imcool.ro) avem placerea sa va invitam intr-o lume speciala, chic, eleganta.

Descoperiti o colectie renumita prin precizia si design-ul special pe care il ofera: ceasuri lucrate in aur sau otel inoxidabil, cu finisaje spectaculoase, ceasuri cu diamante, create in acelasi timp pentru cei mai exigenti dintre dumneavoastra dar si pentru a fi purtate zilnic, la tinute casual.

 Invitatia de a cumpara este simpla si are la baza o declaratie scurta:
„Trebuie sa-l facem pe client sa inteleaga ca atunci cand cumpara un ceas Regnier, si-a cumparat un ceas pe viata”.

Produse in exclusivitate in Elvetia si Franta, ele sunt oferite pe piata romaneasca numai prin intermediul magazinului nostru www.regnier.ro .

Vizitati-ne sa va bucurati de aceste minunate realizari, o combinatie perfecta intre clasic si modern, intre tehnologie si rafinament.

Iar pentru in primele doua luni de la lansare, exclusiv pentru piata din Romania, Regnier Paris ofera un discount cuprins intre 50% si 70% fata de magazinele din Europa (www.clubdelamontre.com  si www.zeitner.com ), la toate ceasurile din colectia Regnier si Klaus-Kobec.

Bucuresti, 18.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *