free download 78 travel guides written by experts

“Bună dimineaţa”, cea mai difuzata piesa romaneasca in ultimele 2 luni

Primul extras de pe cel mai recent album al trupei HI-Q, Best of – Acustic “De 10 ani vă mulţumim!”, este cea mai difuzată melodie pe posturile de radio şi televiziune româneşti, conform Romanian Top 100 şi Nielsen

Conform topurilor de specialitate, cea mai recentă piesă a trupei Hi-Q, „Bună dimineaţa”, este cea mai difuzată piesă românească a ultimelor două luni. Noul album, Best of – Acustic “De 10 ani vă mulţumim!”, de pe care face parte piesa “Bună dimineaţa” a fost lansat pe 25 aprilie şi a fost foarte bine primit de fanii trupei.

Conform clasamentelor specializate din România, Romanian Top 100 şi Nielsen, piesa “Bună dimineaţa”, este cea mai difuzată pe posturile de radio şi televiziune româneşti, începând cu ultima săptămână a lunii aprilie.

Mai mult decât atât, cea mai recentă piesă a trupei Hi-Q este de asemenea şi cea mai descărcată piesă în format mp3 legal, conform clasamentului făcut de musicmall.ro, fapt care arată încă o dată faptul ca noul stil al formaţiei este pe placul tuturor.  

La succesul celei mai recente piese a trupei Hi-Q şi-a adus aportul şi videoclipul pentru “Bună dimineaţa”, în cadrul căruia sunt prezentate momente inedite din concertele trupei, alături de imagini din cadrul lansării oficiale a noului album Best of – Acustic “De 10 ani vă mulţumim!”, când trupa a avut printre invitaţi unii dintre cei mai apropiaţi prieteni din showbiz.

Bucuresti, 18.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *