Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Bulboaca & Asociatii se muta temporar in Regus City Centre

Compania de avocatura Bulboaca & Asociatii a apelat la serviciile de consultanta ale BNP Paribas Real Estate pentru a-si gasi urgent un sediu temporar, in urma incendiului din seara de 26 iunie de la Millenium Business Center, unde se aflau birourile firmei. In urma colaborarii excelente si a reactiei prompte a consutlantilor imobiliari implicati, incepand chiar cu data de 29 iunie compania are o noua adresa temporara : Regus City Centre. Noul spatiul va fi ocupat pana la restaurarea birourilor afectate de incendiu.

Cladirea Regus City Centre este amplasata central, in zona Pietei Rosetti, la numai cateva minute de Piata Universitatii. Cei aproximativ 2.500 metri patrati suprafata utila sunt distribuiti pe sapte etaje plus parter. Centrul de afaceri este administrat de compania Regus si ofera un mediu de lucru contemporan si cu dotari complete, ce permite desfasurarea activitatii chiar din momentul preluarii spatiului. Chiriasii beneficiaza de sali de conferinta, linii telefonice si legaturi internet de mare viteza, suport IT, precum si spatii de parcare dedicate.

Bulboaca  & Asociatii va ocupa o suprafata de 500 metri patrati, la etajele 3 si 4 ale cladirii. Reprezentantii firmei au tinut sa multumeasca pentru ajutorul acordat in procesul de relocare tuturor angajatilor si colaboratorilor, ca si reprezentantilor BNP Paribas Real Estate, care au avut un rol important in finalizarea cu succes, intr-un timp extrem de scurt, a operatiunilor de relocare. Acest fapt permis reluarea activitatii firmei fara intreruperi si fara afectarea legaturii cu clientii, un aspect esential in domeniul legal.

Bucuresti, 02.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *