free download 78 travel guides written by experts

“Bugetul lor, banii nostri”, tema saptamanii la The Money Channel

Bugetul are o gaura de 4 miliarde de euro si 2500 de primarii sunt la mana statului!

Pornind de la aceasta realitate, in saptamana 17-21 august, postul de televiziune The Money Channel propune telespectatorilor sai o serie de analize, materiale si editii speciale grupate sub titlul “Bugetul lor, Banii nostri”.

Pe parcursul a cinci zile, jurnalistii The Money Channel, alaturi de analisti, reprezentanti ai autoritatilor si alti invitati speciali, vor face radiografia bugetului public, vor dezbate si comenta pe marginea principalelor probleme pe care le are si le cauzeaza bugetul Romaniei.

Luni, 17 august, echipa The Money Channel prezinta situatia veniturilor si cheltuielilor la bugetul de stat. Vom afla unde se pierd cei mai multi bani si ce buget ne permitem in continuare. Ziua de marti va aduce in prim plan situatia cheltuielilor facute de fiecare minister in parte.

Miercuri, 19 august, The Money Channel prezinta un raport al masurilor de rectificare bugetara:Cine pierde si cine castiga?

Joi aflam ce se intampla cu bugetele locale, iar ziua de vineri isi propune sa analizeze fiscalitatea Romaniei: ce taxe si impozite (nu) platesc romanii si ce ne asteapta in continuare.

Bucuresti, 17.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *