free download 78 travel guides written by experts

Buderus inaugureaza primul showroom propriu din Romania

Ieri, 19 aprilie 2011, departamentul de Termotehnică al firmei Robert Bosch S.R.L. a inaugurat un showroom dedicat produselor şi sistemelor de încălzire Buderus. Showroom-ul este situat în Bucureşti, în imediata apropiere a Parcului Carol. Buderus este una din mărcile cu care concernul german este prezent pe piaţa de termotehnică din România. La inaugurare au participat parteneri Buderus.

Un sprijin important pentru dealerii Buderus

Showroom-ul Buderus este menit, în primul rând, să sprijine activitatea comercială şi vânzările partenerilor-distribuitori Buderus, prin prezentarea în cadrul noului magazin a unei game largi de echipamente. Astfel, vizitatorii pot vedea de la centrale termice murale şi automatizări, cazane de sol ultramoderne, panouri şi instalaţii solare, pompe de căldură, la scheme sugestive şi montaje funcţionale demonstrative. Distribuitorii Buderus au astfel posibilitatea să viziteze showroom-ul împreună cu potenţialii lor clienţi, pentru a le prezenta şi mai eficient performanţele şi beneficiile oferite de echipamentele de încălzire Buderus.

Showroom-ul Buderus – un loc de întâlnire pentru specialiştii în încălziri

În showroom sunt aşteptaţi şi alţi colaboratori Buderus, specialiştii în încălziri – de la proiectanţi şi ingineri de service, la instalatori în domeniul termotehnicii. Cu toţii vor găsi în showroom informaţii tehnice specifice, necesare activităţii lor curente.

Totodată, pentru a îmbunătăţi şi accelera procesul de livrare a unor produse şi accesorii către partenerii Buderus, distribuitori sau instalatori, showroom-ul este echipat cu un mic depozit, astfel încât anumite echipamente uzuale să poată fi ridicate în regim de urgenţă.

În showroom se găsesc echipamente Buderus disponibile în România

Printre produsele aflate în showroom se numără cunoscutele centrale termice murale cu condensare, de înaltă eficienţă energetică, Logamax plus GB022 de 24 kW, Logamax plus GB112, cu variante de puteri între 24 şi 60 kW, Logamax plus GB162, cu variante de puteri între 30 şi 100 kW şi Logamax plus GB162T40 cu boiler de 40 de litri, stratificat, încorporat în centrală. Vizitatorii pot vedea şi boilerele aferente, de pardoseală, de tip Logalux. În showroom sunt prezente şi cazanul din fontă, cu focar presurizat, Logano G215 (gamă de puteri 52-95 kW) şi cazanul din fontă, atmosferic, Logano G124 (gamă de puteri 9-32 kW), împreună cu un boiler orizontal. Cazanele pe combustibil solid (pe lemne), utilizând tehnologia de gazeificare a lemnului, sunt reprezentate prin modelele Logano S121 şi Logano S151, cu variante de puteri între 25 kW şi 40 kW. Echipamentele de încălzire bazate pe energii regenerabile sunt expuse şi ele în showroom: panoul solar plan Logasol SKS 4.0, panoul solar cu tuburi vidate Vaciosol CPC6, pompa de căldură Logatherm WPS K (cu boiler încorporat sau cu boiler extern), precum şi cazanul din oţel, pe peleţi, Logano SP261.

Pentru achiziţie, clienţii finali, vor fi îndrumaţi către dealerii Buderus

Chiar dacă noul showroom Buderus nu se adresează clientului final, potenţialii clienţi persoane fizice, care vizitează showroom-ul şi sunt interesaţi să achiziţioneze produse Buderus, vor primi o listă neutră cu toţi distribuitorii Buderus autorizaţi şi vor fi îndrumaţi să se adreseze acestora pentru efectuarea achiziţiei.

Bucuresti, 20.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *