Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Bucuria este mai mare atunci când o dai mai departe

Bucuria este mai mare atunci când este împărtășită de aceea vă invităm în Centrele Comerciale Auchan Drumul Taberei, Titan, Vitan, Crângași, Berceni și Pallady din București, unde am pregătit cu multe surprize pentru toți cei care ne fac o vizită, sub sloganul Bucură-te și dă mai departe!

Centrele Comerciale Auchan Drumul Taberei, Titan, Vitan, Crângași, Berceni și Pallady continuă să pregătească surprize inedite tuturor celor care ne vor trece pragul în acest sezon și lansează provocarea de a împărți bucuria cu ceilalți.

Zilele de miercuri sunt Zilele Primește și dăruiește bucuria! În aceste zile, Happy Team* va împărți bucurii dulci, creative și inspiraționale: Răvașul Bucuriei. Vizitatorii centrelor vor primi 2 răvașe de culori diferite: astfel, răvașul verde este pentru persoana care îl primește iar cel roșu este surpriza dăruită unei alte persoane aflate în apropiere cu care va dori să împărtășească aceeași bucurie de a fi surprins.

Zilele de sâmbătă sunt dedicate distracției. Culoarele centrelor comerciale vor fi animate de parade de Crăciun, coruri de colindători, dar și spectacole costumate, teatru de păpuși și decorații animatronice. Moș Crăciun împreună cu spiridușii așteaptă copiii cuminți în zona special amenajată.

Iarna este anotimpul în care magia trebuie trăită din plin, este timpul pentru sărbători de basm, bucurie, daruri și colinde!

Nu există bucurie mai mare decât cea venită pe neașteptate. Așa că bucurăți-vă şi dați mai departe!

Regăsiți programul detaliat al activităților din fiecare centru comercial în continuarea acestui comunicat, iar atașat afișele campaniei.

Pentru mai multe detalii, accesați:
·    https://www.facebook.com/CentrulComercialAuchanDrumulTaberei/
·    https://www.facebook.com/Centrul.Comercial.Auchan.Titan/
·    https://www.facebook.com/CentrulComercialAuchan/

* Despre Happy Team

Happy Team este un serviciu special dedicat clienților Centrelor comerciale Auchan, format dintr-o echipă de oameni energici, pozitivi și deschiși, care vin în întâmpinarea nevoilor clienților oferindu-le informații, ajutor sau surprize și cadouri instant.

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *