free download 78 travel guides written by experts

București Mall Vitan prezintă brandul românesc Alessandro Biaggio

București Mall, primul centru comercial din România, prezintă din luna septembrie un nou magazin: Alessandro Biaggio, producător de încălțăminte și accesorii pentru femei și bărbați.

Brandul cu accente italienești situat la etajul 1 introduce oferă soluții pentru toate tipurile de ținute, de la cele de business, la cele sport sau casual. Clienții vor putea descoperi aici frumusețea unui stil minimalist prin noua colecție toamnă-iarnă 2017 propusă de Alessandro Biaggio. Combinațiile cromatice, precum și materialele de înaltă calitate utilizate în realizarea pantofilor fac din aceștia niște piese versatile, clasice și de durată atât pentru ea cât și pentru el.

magazin Alessandro Biaggio in Bucuresti Mall

Alessandro Biaggio este un brand 100% românesc care produce de peste cinci ani încălțăminte, fiind prezent în magazine din peste 10 orașe din țară. În București un număr de aproximativ 7 magazine comercializează produsele Alessandro Biaggio.

Noua locație vine în completarea mixului de branduri ce pot fi găsite în incinta București Mall. Alessandro Biagio se alătură unei varietăți de magazine de modă pentru ea și el, pentru toate gusturile. La acestea se adaugă bradurile de cosmetice și îngrijire personală, telefonie mobilă, electrocasnice, decorațiuni, birotică, precum și un supermarket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *