free download 78 travel guides written by experts

Bucuresti Mall si Plaza Romania le ofera aur celor mai entuziasti cumparatori

Până pe 28 decembrie 2014, ambele mall-uri le oferă posesorilor de Fidelicard ocazia de a câștiga minilingouri de aur. Valoarea totală a acestora se ridică la aproximativ 6.000 de euro.

Programul de loializare Fidelicard a fost implementat pentru a le permite clienților fideli ai București Mall și Plaza România trecerea la următorul nivel al experienței de shopping, oferindu-le recompense bazate pe un sistem de puncte. Aceste recompense pot lua forma unor reduceri de până la 20% în magazinele partenere din ambele mall-uri, a premiilor instant și a cadourilor. Una din aceste numeroase recompense este campania "Aur săptămânal de la un card extraordinar", care se desfășoară între 20 octombrie și 28 decembrie 2014.

În fiecare săptămână, primii patru din topul cumpărăturilor din București Mall și din Plaza România care dețin un Fidelicard vor primi un minilingou de aur de 14 karate. Pentru a se număra printre acești cumpărători, deținătorul de Fidelicard trebuie să prezinte bonurile ce atestă că a cumpărat produse și/sau servicii din magazinele partenere. Cei patru câștigători săptămânali ai campaniei "Aur săptămânal de la un card extraordinar" sunt anunțați în fiecare marți la Info Desk și pe site-urile celor două centre comerciale; premiile pot fi revendicate în următoarele șapte zile.

Valoarea totală a celor 80 de minilingouri de aur care vor fi oferite de Fidelio celor mai entuziaști cumpărători din ambele mall-uri se ridică la aproximativ 6000 de euro. Taxele vor fi achitate de cele două centre comerciale. Până la ora actuală, 64 de persoane au fost premiate cu tot atâtea minilingouri.

În septembrie 2014, Anchor Grup a introdus programul Fidelicard ca parte din strategia de dezvoltare și modernizare pentru București Mall și Plaza România. Eliberarea celor trei tipuri de Fidelicard (fie el Standard, Youth sau Family, toate trei implicând beneficii personalizate diferit în funcție de cumpărător) este gratuită. Mai multe detalii aflați la Info Desk și pe pagina www.fidelicard.ro

Bucuresti, 17.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *