Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Bucuresti Mall infloreste in aprilie

Noaptea reducerilor pe 6 aprilie

Luna aprilie aduce pentru primul shopping center din București o expoziție de flori – organizată în premieră, modă, o sesiune prelungită de shopping, stil și alegeri rafinate.

“București Mall continuă seria de evenimente glam. În luna aprilie aducem în prim plan eleganța florilor, bucuria unor sărbători speciale, mizând mai degrabă pe emoții și pe surprize care să genereze o atmosfera unică. Găzduim pentru prima oară o galerie de structuri florale sofisticate, care sărbătoresc în mod dedicat o zi tradițională românească – Floriile. Închinăm așadar luna aprilie modei, atitudinii îndrăznețe și culorii”, a declarat Smaranda Heroiu, Deputy Marketing Director Anchor Grup.

Vineri, 6 aprilie, pasionații de cumpărături sunt așteptați până la miezul nopții la “Noaptea Reducerilor”, unde vor avea parte de extra discounturi din partea magazinelor partenere, dar și 500 de vouchere cadou a cate 50 Ron pentru cei care vor fi prezenți în mall începând cu ora 21.00.

În weekend-ul 6 – 8 aprilie, cu ocazia Floriilor, surprizele continuă: primii 100 de clienți cu nume de flori vor primi o invitație la film, în baza unui bon de cumpărături de minim 100 Ron și a buletinului de identitate ce poate confirma numele de floare al persoanei. De asemenea, cele mai importante florării își vor prezenta aranjamente special concepute pentru răsfățul sărbătoriților.

În această perioadă, până pe 15 aprilie, fidelitatea clienților va fi răsplătită de Iepurașul de Paște cu premii substanțiale la cumpărături de cel puțin 200 Ron efectuate într-o zi. Extragerile vor avea loc în ziua de Paște iar câștigătorii tombolei vor primi vouchere de cumpărături în valoare de 1.000, 600 și 300 de euro.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-ul: //www.bucurestimall.com.ro/.

Bucuresti, 05.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *