free download 78 travel guides written by experts

Bucuresti Mall gazduieste singurul magazin Ben Sherman din Europa de Est

Din această toamnă, clienții primului centru comercial modern din România au la dispoziție un brand celebru dedicat bărbaților, definitoriu pentru cultura britanică.

Primele cămăși colorate și pepit pentru bărbați, primele butoniere la gulerul cămășilor, dar și materialul Oxford… Acestea sunt doar câteva din inovațiile în materie de fashion care se datorează brandului Ben Sherman, ce deține și un record mondial în materie de cămăși (cumpărarea unui milion de yarzi de material pepit).

Produsele create și comercializate de 50 de ani încoace, precum celebrele geci Harrington și cămăși Gingham, dar și noutăți în materie de modă se află la dispoziția clienților București Mall în noul magazin Ben Sherman, singurul din Europa de Est.

Spațiul folosit eficient, neaglomerat, transmite faptul că Ben Sherman nu e un brand de volum, ci unul peste medie – creatorul lui a lansat sintagma "Nu este important cum te îmbraci, este totul" –, ce trebuie înțeles diferit. Obiectele clasice de bărbierit expuse în magazin, made in England, sunt o formă de teasing. Ele anunță deschiderea unei frizerii și a unei cafenele cu aer britanic, ambele marca Ben Sherman, tot în incinta București Mall.

"Ben Sherman a fost un om de afaceri cu suflet de artist care a creat un brand de haine pentru oameni de cultură și artiști. Exigenți în ceea ce privește designul și calitatea produselor, dar atenți să nu plătească exagerat de mult pentru o etichetă, oamenii Ben Sherman au demonstrat succesul mărcii de-a lungul celor peste cinci decenii de existență.

Suntem mândri că vă putem invita să vizitați primul magazin Ben Sherman din Europa de Est în București Mall. Am creat aici un spațiu de conversație pentru a comunica filosofia Ben Sherman clienților noștri, având drept scop principal crearea unei comunități Ben Sherman în România", a declarat reprezentantul brandului, Bogdan Meșteru.

Deschiderea magazinului Ben Sherman face parte din planul de extindere a București Mall, care, la finalul renovării, va avea aproximativ 115 chiriași.

Bucuresti, 09.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *