free download 78 travel guides written by experts

Bucuresti Mall da fiori celor mici cu ocazia Halloween

Centrul comercial îi "va înfricoșa" pe cei mici cu ocazia Halloween. Copiilor li s-au pregătit nouă ore de distracție, iar animatorii vor fi Contele Dracula și o vrăjitoare.

În weekendul 31 octombrie – 2 noiembrie 2014, fiecare zi le rezervă noi surprize juniorilor și părinților care vor veni la București Mall. Vineri, programul de joacă începe la ora 11:00 – cei mici se vor amuza cu Contele Dracula, apoi o vrăjitoare îi va învăța dansul specific de Halloween. Ultima oră (13:00 – 14:00) va fi consacrată proiectelor creative: sub îndrumarea părinților, copiii vor crea măști înfricoșătoare.

Pe 1 noiembrie, jocurile cu Contele Dracula și concursurile antamate de vrăjitoare se țin lanț începând cu ora 14:00 și până la ora 17:00, iar din program nu lipsește un concert al corului de copii "Melodia".

Cât despre ziua de duminică, 2 noiembrie, programul de distracție ia startul de la ora 11:00. Din nou, Contele Dracula și vrăjitoarea le-au pregătit celor mici jocuri și dansuri, iar programul de joacă se încheie tot cu un proiect creativ de Halloween. De data aceasta, copiii, ai căror părinți sunt invitați să li se alăture, vor decora dovleci făcuți din ipsos.

Bucuresti, 29.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *