metalshow

Bucurestenii si clujenii isi pot plati mancarea comandata online de pe Foodpanda cu tichete de masa

Gusto Pass de la Sodexo

Clienții Foodpanda.ro, cea mai mare platformă de comenzi de mâncare din România, își pot plăti comenzile cu tichete de masă Gusto Pass de la Sodexo. Noua opțiune este disponibilă, inițial, pentru restaurante din București și Cluj, începând de luna aceasta. Reprezentanții platformei se așteaptă ca plata cu tichetele de masă Gusto Pass să genereze o creștere a numărului de comenzi cu circa 10% până la sfârșitul anului.

În viitor, clienții Foodpanda vor putea plăti folosind și cardul de masă Gusto Pass.

Potrivit reprezentanților Foodpanda.ro și Sodexo România, plata cu tichete de masă Gusto Pass de la Sodexo va fi disponibilă, inițial, în circa 60 de restaurante din București și Cluj-Napoca, pe care clienții le pot identifica pe platformă folosind opțiunea de căutare ”Acceptă tichete de masă Sodexo”, urmând ca, ulterior, să fie implementată și pentru alte restaurante disponibile pe platformă.

Reprezentanții platformei de food ordering estimează că, după implementarea noii opțiuni de plată, numărul comenzilor Foodpanda.ro va crește cu 5-10% în următoarele 3 luni.

”Noua opțiune de plată va aduce beneficii pentru toți consumatorii Foodpanda care utilizează tichete de masă Gusto Pass de la Sodexo. Mai mult, pentru cei dintre ei care folosesc serviciul de comenzi corporate, pregătim inclusiv cupoane de reducere, oferindu-le acces la meniuri de calitate, cu prețuri extrem de avantajoase”, declară Radu Bălăceanu, Country Manager Foodpanda România.

„Ne bucurăm să lansăm acest parteneriat cu Foodpanda, iar pasul următor va fi introducerea în premieră a opțiunii de plată cu cardul de masă Gusto Pass de la Sodexo. După cum știți, acesta va fi disponibil în piață imediat ce Ministerul Finanțelor Publice va finaliza procesul de autorizare. Avem încrederea că opțiunea plății cu cardul de masă Gusto Pass va impulsiona și mai mult comenzile online în rețeaua largă de restaurante prezente pe platforma Foodpanda”, declară Adina Popa, Director Marketing & Dezvoltare Sodexo Pass România.

Bucuresti, 30.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *