free download 78 travel guides written by experts

Bucurestenii aflati in cautarea unei locuinte isi muta atentia catre ofertele din Nordul Capitalei

Cea mai nouă ofertă promoţională a ansamblului rezidenţial Greenfield, constând în 15% discount plus un loc de parcare gratuit pentru un număr limitat de doar 7 apartamente, s-a bucurat de un real succes în cadrul Târgului Naţional Imobiliar, unde a fost prezentată. Astfel, toate cele 7 apartamente oferite la promoţie au fost vândute în cadrul târgului.

În fiecare dintre cele 3 zile de desfăşurare a evenimentului, reprezentanţii Greenfield au colectat cu aproximativ 60% mai multe contacte noi decât în mod normal, de la persoane interesate să îşi achiziţioneze o locuinţă cu vedere la Pădurea Băneasa.

Mai mult, numărul vizionărilor de apartamente în primele 2 zile ale acestei săptămâni a crescut cu aproximativ 50% faţă de numărul vizionărilor dintr-o zi obişnuită.

Ansamblul rezidenţial Greenfield este situat în zona de Nord a Capitalei, în imediata vecinătate a Pădurii Băneasa. Înconjurat de peste 900 de hectare de pădure, Greenfield este unul dintre cele mai “verzi” cartiere ale Bucureştiului, unde au ales să locuiască până în prezent peste 500 de familii.

Ansamblul a fost dezvoltat de compania Impact Developer & Contractor SA, primul dezvoltator cu capital integral românesc înfiinţat pe piaţa imobiliară din România.

Impact Developer & Contractor a fost înfiinţată în 1991 prin subscripţie publică, iar din 1996 a fost cotată la Bursa Română de Valori Bucureşti. Compania a dezvoltat până acum 16 zone rezidenţiale în 5 oraşe, pentru mai mult de 2.500 de familii care locuiesc în case şi apartamente. Portofoliul este completat cu 25.000 de metri pătraţi de birouri şi spaţii comerciale, precum şi de servicii de administrare complexe.

Bucuresti, 04.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *