Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Bucura-te de vara in stilul Al Fresco, alaturi de Peroni

Vara aceasta, Peroni Nastro Azzurro, berea super-premium italiană numărul unu în lume, continuă campania „L’Estate Peroni” (Vara Peroni), printr-o serie de evenimente și colaborări. Continuând campania de anul trecut, Peroni își provocă toţi consumatorii la cea mai exclusivistă sesiune de sailing din cadrul Peroni Yacht Week și îi invită să se pregatească de „la bella stagione” cu un element specific italian – masa al fresco.

„Al fresco” definește stilul italian relaxat de a cina vara în aer liber într-o companie plăcută, la o masă savuroasă. Un concept inovator, al fresco nu se limitează la o simplă cină, ci îmbină mâncarea servită, vestimentația purtată, băutura aleasă și compania selectă, astfel încât toate aceste elementele distincte să se combine în feluri unice și surprinzătoare. Fie în curtea caselor toscane, fie pe terasele tratoriilor de pe coastele pline de soare, modelul mesei italiene de vară devine punctul central al L’Estate Peroni și în România.

Primul din seria de evenimente Peroni din aceasta vară, proiectul Collaborazioni transformă ceea ce poate părea o simplă masă în aer liber într-o experiență memorabilă. Unic până acum în România, proiectul Collaborazioni alătură unii dintre cei mai talentați artiști din sfera gastronomică, de design și de modă pentru a crea, alături de bloggeri renumiți, elementele centrale ale cinei ideale al fresco în stilul Peroni.

Astfel Adrian Oianu, renumitul designer de modă, împreună cu Alexandru Moise, blogger pe dappergents.ro și inițiator al proiectului Sarto, vor regândi împreună felul în care masa poate fi onorată prin vestimentație; Ana Wagner, unul dintre cei mai importanți artiști plastici din România, si Cristina Bazavan, cunoscut jurnalist și blogger pe bazavan.ro, vor exemplifica importanța accesoriilor de masă în cadrul unei cine selecte. Cea de-a treia echipa, formată din Roberto dal Seno, master chef și consultant culinar, alături de Cristina Mazilu, blogger culinar pentru chez.mazilique.ro, vor reinterpreta bine-cunoscuta gastronomie italiană într-o manieră modernă și inovatoare. Inspirate de stilul italian Peroni, toate cele 3 echipe de colaboratori vor da viață unor creații originale, în cadrul demersului Collaborazioni.

Evoluția fiecăruia dintre cele trei proiecte poate fi urmarită pe //peroniro.tumblr.com/ și pe blogurile colaboratorilor. Proiectele create vor fi dezvaluite în cadrul unui eveniment din luna iulie.

Alături de proiectul Collaborazioni, vara al fresco se va concretiza într-o serie de proiecte inovatoare inspirate de stilul italian care vin să susțină atât tinerii designeri, cât și pe cei care s-au afirmat deja în domeniile lor, așa că te invitam să urmărești îndeaproape actualizările de pe www.peroniitaly.ro.

Bucuresti, 06.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *