metalshow

Bucura-te de dotarile multimedia oriunde, oricand!

Divizia de Comunicaţii Mobile a LG Electronics lansează al doilea terminal mobil LG 3G în reţeaua Vodafone. Modelul L600V reprezintă alegerea perfectă pentru tinerii care doresc ca telefonul lor mobil să încorporeze cât mai multe dotări multimedia, pe care să le acceseze extrem de uşor oricând.

Modelul L600V este un telefon 3G de dimensiuni foarte reduse (are o grosime de numai 18mm şi o greutate de 95 de grame), oferă acces la serviciile Vodafone Live!, iar memoria internă poate fi suplimentată printr-un card extern, astfel încât utilizatorii nu mai trebuie să îşi facă griji în ceea ce priveşte spaţiul de stocare a melodiilor preferate. Mai mult, accesul la MP3 player este facilitat de tasta specială de lângă display-ul LCD frontal, astfel că deschiderea telefonului nu mai este necesară. Şi pentru ca iubitorii de muzică să se poată bucura din plin de radio sau de MP3Player, terminalul L600V este unul multitasking, permiţând ascultarea melodiilor în timp ce se trimite un sms, se fac poze ori se butonează meniul.

„Prin lansarea acestui terminal 3G, LG şi-a îndreptat atenţia către tinerii activi, iubitori de distracţie, care îşi doresc ca telefonul lor mobil să fie un gadget multifunţional. Lansarea terminalului L600V vine să întărească poziţia LG pe piaţa locală 3G, compania demonstrând că vine mereu cu produse de ultimă generaţie destinate consumatorilor pentru care tehnologia se integrează unui stil de viaţă.”, a declarat Dl. Han Khyu, Preşedinte LG Electronics Romania.

Terminalul L600V este disponibil în reţeaua Vodafone începând cu jumătatea lunii noiembrie.

Bucuresti, 27.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *