free download 78 travel guides written by experts

BUCOVINA CONSTRUCT 2009 – editia a XII-a

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Suceava in parteneriat cu SHOPPING CITY SUCEAVA, organizeaza a XII-a editie a targului national de constructii BUCOVINA CONSTRUCT 2009.  

Manifestarea, eveniment de referinta pentru industria de constructii, este specializata in materiale de constructii, fatade si finisaje interioare, pereti de sticla, vitralii, glasvand-uri, luminatoare, balcoane si terase, scari exterioare si interioare, sarpante – lemn, metal, beton armat, mixte, invelitori – tigle ceramice, tabla, placi, materiale plastice, folii bituminoase, lemn, etc., tamplarie de lemn, Al, PVC, de mansarda si acoperis, usi blindate, antifoc, batante, pliante, garaje si porti, pardoseli calde si reci, vopsele, tencuieli, chituri, masticuri, benzi, spume, produse si tehnologii termo-, fono-, hidro-izolante, antifoc, materiale de etansare, impregnare, protectie, tratamente de suprafata, instalatii electrice, instalatii sanitare, instalatii termice, sisteme de securitate, supraveghere si prevenire antiefractie, decoratiuni, dotari si mobilier de gradina, borduri si pavaje pentru alei, feronerie, masini si utilaje, echipamente, scule si dispozitive pt. constructii, servicii specifice pentru constructii si altele.

Targul se va desfasura in perioada 21 – 24 mai 2009, la SHOPPING CITY SUCEAVA, si va putea fi vizitat zilnic intre prele 10:00 – 19:00.

Parteneri strategici ai evenimentului sunt: Domus, Util, Revista de Unelte si Echipamente, Caminul, Casa Mea si Planul Casei Mele.

Bucuresti, 02.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *