free download 78 travel guides written by experts

Bucharest Street Food Carnival, alaturi de FoodCare, intr-un parteneriat pentru cresterea respectului fata de hrana

Who cares about food?

In aceasta toamna, platforma Foodcare devine partenerul oficial de CSR al Bucharest Street Food Carnival, cel mai mare eveniment de street food din Europa de Est, desfasurat la Bucuresti in perioada 7-10 septembrie 2017. Prin intermediul acestei asocieri, www.foodcare.ro vrea sa aduca in atentia publicului larg problema risipei alimentare si sa reanime notiunea de respect pentru hrana in mintea consumatorilor.

”Am lansat public, la inceputul acestei veri, provocarea Who cares about food? si suntem incantati ca Bucharest Street Food Carnival a acceptat-o si sustine campania noastra de crestere a respectului fata de hrana. Reducerea risipei alimentare este influentata de atitudini de zi cu zi, precum a lua la pachet mancarea comandata si neconsumata integral, iar evenimentul reuneste nume-reper, care pot face mesajul sonor, pentru a-l aduce aproape de oameni”, spune Cristina Diaconescu-Pirlitu, Creative Partner Foodwise si fondator FoodCare.

FoodCare logo

Manifestul Foodcare se incadreaza foarte bine in peisajul de la Street Food Carnival, un eveniment de mare amploare cu si despre hrană, dedicat artei stradale si gastronomiei.

“Anul acesta, editia a doua a Bucharest Street Food Festival aduce Carnivalul in Bucuresti si estimam un numar de vizitatori-record, de peste 50.000 de oameni. Ne bucuram sa promovam campania It’s ok to take away alaturi de prietenii nostri de la FoodCare si credem ca este ocazia ideala pentru a propaga un mesaj important: a lua la pachet mancarea neconsumata este un gest firesc, care arata aprecierea fata de hrana si fata de cei care au pregatit-o”, spune Florin Itu, organizatorul Bucharest Street Food Carnival.

Carnavalul va reuni aproape 100 de comercianti de mancare si vine in continuarea Bucharest Street Food Festival din 2016. La editia din aceasta toamna, participantii vor avea la dispozitie peste 20 de zone de relaxare, cea mai mare selectie de burgeri din Romania, o mare varietate de deserturi, precum si diverse preparate specifice din peste 10 bucatarii internationale, preparate de bucatari si Chefi cu reputatie. Vizitatorii vor avea o ocazie unica sa se bucure de combinatia de influente gastronomice internationale pe ritmuri urbane, etno, rock si alternative, gratie concertelor live oferite de trupe precum Subcarpati, N.O.H.A, Vama si Les Elephants Bizarres.

Evenimentul va avea loc va avea loc intre 7-10 septembrie, in fata Pavilionului Central al Romexpo.

Mai multe informatii despre eveniment si program detaliat puteti gasi pe pagina de Facebook a evenimentului www.facebook.com/BucharestStreetFoodFestival/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *