Shadow

Bucharest Science Festival vine weekendul acesta la Vulcan Value Centre și Centrul Comercial Auchan Titan

Vulcan Value Centre și Centrul Comercial Auchan Titan găzduiesc ediția a XI-a a Bucharest Science Festival, cel mai important festival de știință și tehnologie din România. Evenimentul se desfășoară sâmbăta și duminica aceasta între orele 10:00 – 18:00, iar participarea este gratuită.

La Vulcan Value Centre, cei prezenți vor experimenta activități captivante coordonate de pompieri, care vor veni cu o mașină de intervenție cu apă și spumă și cu un punct de informare preventivă cu măsuri de comportament în cazul producerii unor situații de urgentă. Acțiunile de informare a publicului vor avea loc în parcarea exterioară, între KFC Drive-Thru și Galeria Comercială.

Bucharest Science Festival vine weekendul acesta la Vulcan Value Centre și Centrul Comercial Auchan Titan

La Centrul Comercial Auchan Titan, cei interesați vor avea ocazia să participe la ateliere de prim ajutor la etajul 1 în piațeta dintre magazinele H&M și C&A. Spațiul amenajat este dotat cu toate echipamentele medicale şi de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor.

Activitățile sunt deschise școlilor, familiilor cu copii și adulților și nu necesită programare prealabilă.

Evenimentul este organizat de către Asociația Secular-Umanistă din România împreună cu Planeta Științei.

Mai multe informații despre campaniile și promoțiile în desfășurare pot fi descoperite pe https://vulcanvaluecentre.ro/ și https://centrulcomercialauchan.ro/auchan-titan .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *