metalshow

Bucharest International Flute & Clarinet Competition

15 ani de excelenţă muzicală

Eveniment de tradiţie, Bucharest International Flute & Clarinet Competition, organizat de jmEvents.ro / Jeunesses Musicales România premiază în fiecare an cele mai noi talente în muzica clasică. În 2008, organizatorii celebrează a cincisprezecea ediţie – 15 ani de pasiune şi excelenţă, 15 ani dedicaţi promovării tinerilor muzicieni.

Concursul este un brand al festivalului internaţional EUROPAfest şi se desfăşoară alternativ pentru diferite instrumente. El reuneşte anual la Bucureşti muzicieni din peste 30 ţări şi un juriu format din personalităţi de renume în domeniu.
Ediţia 2008 se desfăşoară pentru disciplinele flaut si clarinet, adresându-se tinerilor cu vârsta de până la 30 de ani. Premiile sunt în valoare de 12.000 de euro şi constau în bani, instrumente şi burse. Laureaţii sunt incluşi cu prioritate în programele derulate de jmEvents.ro / Jeunesses Musicales România la nivel naţional şi internaţional. Termenul de înscriere este 1 martie 2008, data poştei. Informaţii suplimentare pot fi găsite pe www.jmEvents.ro .

Bucuresti, 18.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *