free download 78 travel guides written by experts

Bucataria anului 2012 in viziunea Indesit: electrocasnice inteligente, noi linii estetice

În cadrul târgului EuroCucina 2012, Indesit Company a prezentat noile game de mașini de spălat vase și aparate frigorifice Hotpoint, precum și inovaţiile gamelor Hotpoint Luce și Newstyle, respectiv Indesit Prime și Advance

Indesit Company a prezentat în cadrul târgului EuroCucina 2012 noi linii de electrocasnice încorporabile pentru brandurile Hotpoint şi Indesit. Pentru brandul Hotpoint, compania a prezentat gamele noi de mașini de spălat vase și aparate frigorifice, precum și cele mai noi produse din gamele Luce și Newstyle.

La EuroCucina a avut loc, de asemenea, o expunere în exclusivitate a versiunilor Indesit Prime Glass White și Dove, alternative alb și albăstrui – cenușiu, pentru personalizarea bucătăriei și asigurarea unui grad mai mare de luminozitate. De asemenea, compania a prezentat cele mai noi produse din linia Indesit Advance, care se încadrează perfect în bucătăriile contemporane și moderne, modelele dispunând de o gamă largă de culori și materiale – alb, negru, oțel inoxidabil, sticlă.

Hotpoint la EuroCucina

Noua gamă de mașini de spălat vase – tehnologii avansate de curăţare şi împrospătare

Hotpoint a prezentat în cadrul EuroCucina noua gamă de mașini de spălat vase, care beneficiază de 2 noi tehnologii inovatoare – Active Oxygen și Zone Wash. Active Oxygen este un sistem dezvoltat de Hotpoint cu scopul eliminării mirosurilor neplăcute, ce utilizează molecule de oxigen pentru a igieniza vasele și întreaga mașină de spălat.

Activat între cicluri, sistemul Active Oxygen reduce bacteriile și elimină mirosurile neplăcute din vasele depozitate, iar în cazul activării la sfârșitul ciclului de spălare, sistemul suplimentează gradul de igienizare.

Tehnologia Zone Wash permite utilizatorului să aleagă compartimentul în care să aibă loc spălarea și la ce intensitate. Astfel, se pot spăla doar câteva vase și, prin concentrarea operațiunii într-un singur compartiment, utilizatorul obţine rezultate mai bune într-un timp mai scurt. Versatilitatea noilor modele permite spălarea unui tip diferit de veselă în fiecare compartiment, aplicând un tratament distinct – spălare intensivă în compatimentul de jos, delicată în cel de sus și normală în cel de-al treilea.

Noua gamă de aparate frigorifice – conservare perfectă a alimentelor

La EuroCucina, Hotpoint a prezentat și o nouă gamă de aparate frigorifice încorporabile, cu o serie de soluții avansate pentru conservarea proaspătă a alimentelor și reducerea consumului.

Air

Noul sistem de ventilație asigură o distribuție perfectă a aerului rece, pentru a asigura o temperatură uniformă și nivelul potrivit de umiditate, evitând deshidratarea alimentelor. Prospețimea este păstrată pe termen lung.

Hygiene Advance

Conservarea optimă a alimentelor este strâns legată, de asemenea, și de igienă. Noua gamă introduce tehnologia Hygiene Advance, un tratament special argint – fier, care creează o peliculă ce protejează pereții interiori împotriva formării de mucegai și bacterii.

Active Oxygen

Noul dispozitiv Active Oxygen conservă prospețimea alimentelor într-un mod natural, în aceeași stare ca în momentul achiziției. Active Oxygen este o soluție exclusivă Hotpoint care produce în mod automat molecule de oxigen pentru a reduce bacteriile cu până la 90%, respectiv mirosul neplăcut cu până la 70%.

Luce

În cadrul EuroCucina 2012, Hotpoint a prezentat cele mai avansate electrocasnice încorporabile din gama Luce, iar vizitatorii au putut experimenta live:
– gătitul de înaltă definiție în cuptoarele Luce – grație sistemului revoluționar de ventilație Dual Flow, gătitul se poate realiza simultan pe până la trei niveluri, căldura circulând în toate direcțiile
– plitele cu Direct Flame, care garantează o reducere de până la 20% a consumului și timpului de gătit
– hotele Luce, cu o serie de caracteristici îmbunătățite la nivel de capacitate de filtrare, silențiozitate și consum de energie

Newstyle

Din gama New Style, Hotpoint a prezentat la EuroCucina plitele și chiuvetele, caracterizate de linii rotunde și elegante. Noile plite pe gaz cu 2 arzătoare au un consum de doar 0.4 – 5kW, cel mai mic de pe piață, pentru un gătit rapid și economic. Cele 2 arzătoare pot fi folosite împreună sau independent, în funcție de nevoi.

Indesit la EuroCucina

Vara aceasta se poartă alb și cenușiu. Indesit prezintă Prime Glass White și Prime Glass Dove

Electrocasnicele din linia Prime se adresează celor care pun accentul pe design și soluții inteligente care simplifică viața. Pe lângă liniile tradiționale negru și grafit, la Eurocucina a avut loc o prezentare în exclusivitate a versiunilor Prime Glass White și Dove, alternative noi (alb, respectiv albăstrui-cenușiu) pentru personalizarea bucătăriei și asigurarea unui grad mai mare de luminozitate.

Sticla reprezintă un material simplu, dar de impact, și foarte ușor de curățat, mereu actual, potrivit pentru bucătăriile contemporane.

Cuptoarele din clasa energetică A dispun de 6 programe automate de gătit (pizza, grill, gratin, multi-level, tradițional și patiserie). Plitele din gama Glass sunt ușor de utilizat, dispun de sistem de aprindere la o mână, dintr-o singură mișcare și de dispozitiv de blocare a scurgerii gazului. Datorită arzătoarelor speciale cu 2 inele, căldura este distribuită uniform și coacerea este rapidă. Pe lângă dimensiunile tradiționale (30, 60, 70, 90 cm), există și plite de 75 de cm, cu dimensiuni de încorporare similare celor de 60 cm.

Caracterizate de linii elegante și subțiri, hotele dispun de display-ul Touch Control, care face ca pornirea lor să fie simplă și intuitivă, iar opțiunea booster cu 3 viteze asigură o aspirare performantă.

Indesit Advance

Liniile moderne și materialele de calitate subliniază spiritul tânăr și dinamic al Indesit Advance, gamă de asemenea prezentă în cadrul EuroCucina 2012. Electrocasnicele se încadrează perfect în bucătăriile contemporane și moderne, iar modele dispun de o gamă largă de culori și materiale – alb, negru, oțel inoxidabil, sticlă.

Cuptoarele Indesit Advance dispun de timer digital ușor de utlizat, de 5, 6 sau 7 programe automate de gătit, clasă energetică A, sistem de autocurățare, iar ușa din trei straturi de sticlă protejează utilizatorul de posibile arsuri.

O nouă linie de hote Advance a fost prezentată în premieră la EuroCucina. Hotele dispun de trei viteze, opțiuni de filtrare și un sistem de aspirație care este convertibil în unul de filtrare.

Despre EuroCucina:

Indesit Company a fost prezentă în cadrul EuroCucina cu un stand de 780 mp, spațiul creat reprezentând o adevărată metaforă în care vizitatorii au fost invitați să descopere cele mai noi produse ale companiei. Materialele din care a fost creat standul, precum și facilitățile multimedia au oferit o reflexie foarte exactă a valorilor brandurilor Indesit, Hotpoint și Scholtès.

Târgul EuroCucina a avut loc în perioada 17-22 aprilie și a reunit peste 150 de companii care și-au expus produsele în peste 27.000 de mp. Peste 300.0000 de vizitatori, din 160 de țări, au fost estimați pentru ediția din acest an.

www.indesit.ro

Bucuresti, 26.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *