free download 78 travel guides written by experts

BT Aegon Fond de Pensii SA isi consolideaza pozitia pe piata

BT Aegon Fond de Pensii SA isi majoreaza capitalul curent cu 4 milioane de euro pentru sustinerea activitatii operationale, consolidându-si astfel pozitia in cadrul administratorilor fondurilor de pensii.

BT Aegon Fond de Pensii este un joint-venture intre Banca Transilvania si Aegon si ocupa locul 7 in ierarhia celor 14 administratori de fonduri de pensii administrate privat din România. Anul 2008 inseamna pentru BT Aegon consolidarea business-ului prin concentrarea, cel putin, asupra urmatoarelor aspecte:
– atragerea in echipa de noi specialisti, in special in sfera investitiilor;
– implementarea unor noi programe informatice necesare asigurarii unor servicii de calitate clientilor fondului VITAL si imbunatatirii serviciilor oferite prin website-ul actual – www.pensiabtaegon.ro – in special cu privire la informatii ce tin de contul individual de pensie;
– lansarea propriului call center;
– intentia de achizitionare a unor afaceri din sistemul pensiilor private.

Urmare a rezultatelor deosebite inregistrate in calitate de director general al companiei BT Aegon, in perioada aderarii la pilonul II, Silvia Sirb a primit din partea actionarilor Aegon NL propunerea de a prelua conducerea noului proiect al corporatiei olandeze in România: Aegon Asigurari de Viata SA. Noul director general al BT Aegon este domnul Marius Ratiu, 42 de ani, fost director operatiuni in cadrul aceleiasi companii, a carui experienta anterioara de peste 9 ani in domeniul bancar, precum si in fonduri de investitii il recomanda pe deplin pentru a continua dezvoltarea BT Aegon.

“Pentru anul 2008, ne-am propus consolidarea pozitiei pe piata administratorilor de pensii private, astfel ca ne concentram pe imbunatatirea serviciilor oferite clientilor fondului de pensii VITAL, iar pentru sustinerea acestor activitati, actionarii nostri au decis majorarea capitalului social cu 4 milioane de euro. De asemenea, punem un mare accent si pe dezvoltarea retelei de distributie in sucursale si locatii ale Bancii Transilvania, insa ne bazam si pe sprijinul broker-ilor parteneri, care s-au dovedit a fi o retea de vânzare cu mare potential. Doresc sa mentionez ca suntem interesati de achizitionarea unor afaceri din zona pensiilor obligatorii, bineinteles in masura in care ele corespund criteriilor noastre de evaluare”, a declarat domnul Marius Ratiu, director general BT Aegon.

Aegon este una dintre cele mai mari companii de asigurari de viata si de pensii din lume si un furnizor important de produse de investitii. Aegon este organizata pe unitate de tara, iar fiecare unitate locala are o foarte mare autonomie si raspundere pentru profit si pierderi. Companiile Aegon au aproximativ 29.000 de angajati. Serviciile Aegon sunt oferite catre aproximativ 40 milioane de clienti, in peste douazeci de piete din America, Europa si Asia, cu operatiuni majore in Statele Unite, Olanda, Regatul Unit al Marii Britanii, Europa Centrala si de Est.

Bucuresti, 17.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *