free download 78 travel guides written by experts

BT a inaugurat Sucursala Italia,

in prezenta Excelentei Sale, dna Dana Constantinescu, Ambasadorul Romaniei in Italia

Banca Transilvania, singura bancă românească din Italia, a inaugurat oficial Sucursala BT Roma. Evenimentul a început cu momentul tăierii panglicii de către Excelenţa Sala, doamna Dana Constantinescu – Ambasadorul României în Italia, dl Horia Ciorcilă – Preşedintele Consiliului de Administraţie BT, dl Roberto Marzanati – Vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al băncii şi dl Omer Tetik – directorul general BT.

În cadrul discursului susţinut cu această ocazie, dl Horia Ciorcilă a declarat: "Ideea extinderii băncii noastre în Roma s-a născut anul trecut, în primăvară. Aceasta a fost primită cu entuziasm de toata lumea – de la acţionari, la angajaţi. Iată că, la câteva luni de la acel moment, vedem că ideea s-a materializat. Sperăm ca în Italia să avem succesul din România. Să fie într-un ceas bun!". De asemenea, dl Omer Tetik a afirmat, în cadrul discursului său: "Italia este o piaţă nouă pentru noi, o provocare. Românii de aici au, de acum înainte, prin Banca Transilvania, banca lor".

Mesajul dnei Dana Constantinescu, Ambasadorul României în Italia, în cadrul Guest Book-ului evenimentului, este următorul: "Bun venit la Roma şi mult succes primei bănci româneşti în Italia, Banca Transilvania. Afaceri cât mai profitabile pentru bancă, pentru clienţii români şi cei italieni".

Banca s-a bucurat, la inaugurare, de prezenţa unor oficialităţi locale, colaboratori, clienţi – români şi italieni.

Bucuresti, 10.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *