Kinodiseea

Brutariile Paul lanseaza campania de vara „Festivalul Fructelor”

Brutăriile Paul relansează Festivalul Fructelor, campania care aduce clienților, pe timpul verii, o gamă extinsă de tarte delicioase cu fructe și alte produse răcoritoare în ediție specială.

În acest sezon estival, Paul a introdus în meniu sortimentele de tarte cu afine, mure, multifruits, pepene galben, struguri, zmeură şi bezele, care se adaugă sortimentelor clasice de tarte cu căpşuni şi zmeură. Toată gama de fructe va fi disponibilă în produsele Tartelettes, Tartes şi Charlottes.

„Pe timp de vară, este recomandat să consumăm cât mai multe fructe, pentru un surplus de vitamine şi energie. Așa cum ne-am obișnuit clienții, la Paul punem în valoare fructele în cele mai savuroase tarte, pentru un adevărat “festival” al deserturilor răcoritoare. În gama extinsă de tarte cu fructe aceştia vor putea încerca numeroase combinații noi, care sperăm să le țină companie în zilele toride”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Clienţii care achiziţionează două Tartelettes cu fructe primesc una gratis, astfel încât ieşirile în oraş cu mai mulţi prieteni sau colegi devin mai plăcute şi relaxante. Gama de Tartelettes, Tartes şi Charlottes cu afine, mure, multifruits, pepene galben, struguri, zmeură şi bezele va fi disponibilă în toate brutăriile Paul până la mijlocul lunii septembrie.

Tot pentru sezonul estival, brutărille Paul au introdus în meniu şi gama de băuturi reci pentru zile calde „Boissons froides pour journées chaudes”. Aceasta include sortimentele de băuturi pe bază de cafea (cu aromele mojito, alune, vanilie şi caramel), băuturi pe bază de ceai verde cu mentă (cu aromele mojito, fructul pasiunii, măr verde şi zmeură) şi băuturi pe bază de macarons (arome: zmeură, fistic, vanilie şi ciocolată). Această gamă este disponibilă în toate brutăriile, nu și în locațiile de tip chariot, până la sfârşitul lunii septembrie 2015.

Seria noutăţilor de la Paul continuă cu serviciul de catering recent lansat care permite fanilor să comande platouri cu gustări delicioase, ușoare și variate. Mai multe informaţii despre produsele disponibile pentru comenzi se găsesc pe pagina de Facebook, pe TAB-ul special creat pentru catering.

Mai multe informaţii despre produse şi oferte găsiţi pe paginile de Facebook şi Instagram ale Paul România.

Bucuresti, 21.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *