free download 78 travel guides written by experts

Brush & Straight your Hair cu Rowenta Premium Care

Din dragoste pentru părul tău, Rowenta a lansat Premium Care, gama ce te învăluie în adierea fină a atingerii de cașmir. Oferă-i părului tău ingrijirea de care are nevoie și lasă-te cucerită de cele 4 elemente care îl definesc cu adevărat: volum, strălucire, sănătate și vitalitate.

Ești o fashion victim şi în fiecare dimineață îţi doreşti să pleci de acasă, zâmbitoare, purtând o ținută uber-chic, pantofii stiletto din cea mai nouă colecție și cel mai en vogue machiaj! Iar părul să arate perfect, ca și cum tocmai ai ieșit de la coafor. Cum reușesc oare beauty influencers of Instagram să fie întotdeauna coafate impecabil, fără touch-ul hair stylist-ului favorit? Au cu siguranță un secret… iar numele de cod este Rowenta Premium Care Brush & Straight – noua placă de îndreptat părul, pentru o coafură irezistibilă zi de zi.

Rowenta Premium Care Brush & Straight

Coafuri fermecătoare şi păr protejat – un singur produs premium!

Pare incredibil că poți obține chiar tu acasă un look trendy în doar câteva minute. Simplu, doar printr-un click – nu pe mouse, ci pe ecranul LCD al plăcii de îndreptat părul Rowenta Premium Care Brush & Straight. Un ecran care reglează cu precizie, în doar 15 secunde temperatura ideală, astfel încât să ai controlul deplin, putând să îți adaptezi temperatura potrivită tipului tău de păr și coafurii dorite, de la 130° până la 200°C.

Drept la țintă: îndreptare fără cusur!

Premium Care Brush & Straight conferă părului volum chiar în timp ce îl îndreaptă, datorită periei integrate cu peri naturali. Iar tehnologiile Rowenta de ultimă oră – învelișul exclusiv Cashmere Keratin infuzat cu ulei de argan și generatorul de ioni – protejează și mențin părul mătăsos, exact așa cum ți-l dorești. În plus, plăcile mobile asigură o presiune uniformă, fermă și precisă, indiferent de grosimea şuviţei aleasă pentru întindere.

Începutul unei lungi prietenii

Pe scurt, poți spune că ai deja un aliat de nădejde și un hair-stylist personal, mai ales că se anunță o prietenie strânsă și de lungă durată. Placa Premium Care Brush & Straight este gândită de Rowenta cu grijă pentru mediul înconjurător – ai acum la dispoziție 10 ani în care poți găsi piese de schimb pentru produsul tău, ceea ce înseamnă costuri reduse, o utilizare îndelungată și întreținere facilă. Cine a spus că frumusețea este efemeră?

Păr neted, perfect îndreptat, protejat, strălucitor, cu volum și plin de vitalitate.
Cu placa de întins părul Rowenta Premium Care Brush & Straight te bucuri de o coafură impecabilă și ușor de obținut, indiferent dacă dorești un look natural sau unul elaborat, ca al fotomodelelor de pe catwalk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *