free download 78 travel guides written by experts

Brosura ING te informeaza despre toate pensiile posibile

O nouă campanie de comunicare a pensiilor facultative şi private
Broşura cu toate pensiile posibile

ING a lansat recent “Broşura cu toate pensiile posibile”, un material informativ despre caracteristicile fiecărui tip de pensie. Broşura reprezintă elementul central al noii campanii educative derulate de către ING şi continuă informarea despre sistemul de pensii private din Romania în acelaşi spirit al campaniei Ştii de la ING – o campanie originală, care răspunde nevoilor reale de informare ale publicului ţintă.

“Lansarea sistemului de pensii private a fost un succes şi datorită importanţei mari care s-a acordat informării şi educării participanţilor. Nu te poţi considera pe deplin lămurit în legătură cu pensiile din România, decât dacă ai informaţii despre toate cele trei tipuri de pensii. De aceea am realizat un material informativ, pe înţelesul tuturor, de pe urma căruia beneficiază întreaga piaţă”, spune Emilia Bunea, director general ING Fond de Pensii.

Campania de promovare a Broşurii se derulează pana în data de 14 decembrie, şi urmează şi completează campania despre Biroul ING de Consiliere pentru pensiile facultative.

”Piaţa pensiilor facultative are un potenţial ridicat pentru că de ea depind în mare măsură veniturile viitorilor pensionari, însă evoluţia ei depinde de cât de bine sunt promovate avantajele acestor produse. Broşura ING este primul material de acest fel pe piaţă care oferă răspunsuri la toate întrebările despre cele trei tipuri de pensii. Este, practic, un ghid care îi ajută pe oameni să ia o decizie financiară corectă, indiferent dacă se va întâmpla acum sau în viitor, declară Carmen Soare, director de marketing ING Asigurări de Viaţă şi ING Fond de Pensii.

În acest moment, ING este preferat ca furnizor de asigurări de viaţă şi pensii de peste 30% din piaţă, conform unui studiu recent realizat de ING pe un eşantion de 1234 de persoane, în lunile septembrie – octombrie, şi am considerat că este datoria noastră să le punem la dispoziţie în mod gratuit tuturor celor interesaţi un astfel de material” adaugă Carmen Soare.

Broşura va fi promovată prin 408 de apariţii pe 11 posturi TV.

Persoanele interesate să afle mai multe informaţii despre pensii vor putea obţine broşura direct din cele 193 de sedii şi agenţii ING din ţară, de la un consultant ING, dacă sună la 0219ING sau pot descărca broşura direct de pe site-ul ING. Mai mult, broşura s-a distribuit gratuit cu ziarul Evenimentul Zilei, într-un tiraj de 65.000 de exemplare.

Broşura ING despre toate pensiile posibile este promovată şi prin 408 apariţii TV la 11 posturi de televiziune şi animaţii la toate ATM-urile din sediile ING.

Bucuresti, 08.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *