Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Brosura ECO – Lectia de Ecologie pentru liceeni a inceput

Proiectul Brosura ECO a debutat joi, 26 noiembrie 2009,  in Sala Mare de Consiliu a Primariei Municipiului Bucuresti cu  conferinta oficiala a  organizatorilor, Asociatia EcoAssist si ECDL ROMANIA, alaturi de institutiile publice partenere si  profesorii coordonatori din 40 de licee bucurestene. Astfel, elevii din 40 de licee din capitala vor intra in posesia Brosurii ECO fiind provocati sa se inscrie la competitia de idei de proiecte pe teme ecologice in perioada noiembrie 2009 – februarie 2010.

Initiata de Asociatia EcoAssist si organizata in prezent cu ECDL ROMANIA alaturi de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti si Coca Cola Hellenic, Brosura ECO este manualul ecologistului ce isi propune dezvoltarea culturii ecologice foarte scăzute în prezent si incurajarea activismului ecologic in randul tinerilor.

Proiectul se va desfășura sub forma unui concurs de idei de proiecte pe teme ecologice intre liceenii din 40 de unitati scolare din Municipiul Bucuresti. Elevii vor fi informati cu privire la acest concurs, dar si referitor la bunele practici in activismul ecologic prin intermediul Brosurii ECO. In tot acest timp, tinerii vor putea beneficia de consiliere pe forumul dedicat proiectului la adresa www.ClickpeVerde.ro. La finalizare se va desemna un proiect castigator care va fi implementat cu sustinere financiara din partea ECDL ROMANIA.

In cadrul primei conferinte a proiectului a avut loc sesiunea de informare a profesorilor coodonatori din liceele implicate in proiect fiind prezentate toate etapele pe care programul le va parcurge pana la sfarsitul lunii februarie anul viitor.

Bucuresti, 30.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *