metalshow

British School of Bucharest aniverseaza 10 ani de excelenta

Pe data de 13 martie 2010, British School of Bucharest va organiza Balul Aniversar BSB-10 ani, un eveniment dedicat  celebrării a 10 ani de succes în învăţământul internaţional, şcoala inregistrand şi o vastă experienţă pe plan local. Cu ocazia evenimentului, ambasadorul Marii Britanii în România, D-nul Robin Barnett, a confirmat invitaţia la Balul Aniversar BSB-10 ani, în calitate de invitat de onoare.

„Pasionaţi de munca noastră, pentru ca nu este suficient să fii doar o şcoală bună, noi incurajam valorile şi performanţa deoarece în reuşita elevului contează şi aportul fiecărui profesor în parte. Şcoala Britanică din Bucureşti se mândreşte cu o echipa de profesionisti, profesori vorbitori nativi de limbă engleză, a căror singură preocupare este să permită fiecărui copil succesul în viaţă. Cu entuziasm, sărbatorim 10 ani de experienţe inedite, povesti de succes şi perspectiva unor planuri mari de viitor,” a declarat Corina Corda, President al British School of Bucharest

BSB crede în puterea educaţiei de a schimba vieţi, cunoscut fiind faptul că persoanele cu o educaţie solidă trăiesc mai mult, sunt mai sănătoase şi au o viaţă prosperă. Soluţia pentru o educaţie solidă sunt profesorii foarte buni, iar BSB dispune de un grup numeros de profesori din străinătate care predau programa naţională britanică şi o adaptează în aşa fel încât să poată oferi deschideri pentru interese şi priceperi individuale. S-a demonstrat că un profesor cu abilităţi peste medie poate preda în 6 luni ceea ce un profesor cu competenţe de nivel mediu poate acoperi într-un an.

BSB este foarte implicată în viaţa comunităţii din care face parte iar în prezent sprijinim iniţiativa primilor câini-ghid pentru persoanele cu disabilităţi de vedere. Mai mult, BSB are un program extins de evenimente cu scop caritabil, prin care sprijina şi luptă alături de organizaţii caritabile atât din România cât şi de peste hotare. De asemenea BSB colaboreaza constant cu alte şcoli atât din România cât şi din alte ţări pentru a dezvolta relaţionări productive şi a încuraja dezvoltarea personală a elevilor sai. Totodata părinţii sunt încurajaţi să colaboreze cât mai implicat cu şcoala căci acest parteneriat este intotdeauna mai mult decât benefic pentru elevi.

Extra info British School of Bucharest

Începând cu anul 2000, BSB şi-a deschis porţile pentru un grup select de familii care considerau educaţia copiilor lor ca fiind prioritatea zero. Pornind de la un fundament reprezentat de condiţii excelente de predare-învăţare şi angajamentul luat pentru a servi binelui tuturor elevilor care îi trec pragul, BSB s-a dezvoltat continuu, acumulând progresiv şi adăugând acestei fundaţii solide, ajungând acum să ofere posibilitatea educării într-o manieră unică a unui efectiv de aproximativ 400 de elevi care aparţin unui număr de 43 de naţionalităţi diferite. 

British School of Bucharest (BSB) este o şcoală independentă care a primit şi trecut inspecţia Inspectoratului Independent (www.isi.net) din Marea Britanie, iar în urma inspecţiei şcoala a fost cotată ca oferind o educaţie cu „numeroase trăsături excepţionale”. Suntem de asemenea membru acreditat al COBIS (Consiliul Şcolilor Britanice Internaţionale) şi recunoscuţi de Ministerul Educaţiei din România. Sub crezul „creăm azi, cetăţenii de mâine”, elevii BSB au rezultate foarte bune, ei înţelegând că „bine” nu este suficient prin el însuşi, că trebuie întotdeauna să ţintească spre „mai bine”.

Mai multe informatii gasiti pe //www.britishschool.ro/

Bucuresti, 11.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *