free download 78 travel guides written by experts

British Airways face calatoriile catre Marea Britanie mult mai accesibile

În această primăvară, British Airways va recomandă stilul britanic. Acesta nu a fost niciodată mai accesibil şi convenabil în ceea ce priveşte preţul biletelor, rata de schimb valutar şi transferul in Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow din Londra.

Oferta promoţională British Airways către Londra începe de la 104 euro* dus cu toate taxele incluse şi reprezintă un  discount substanţial în comparaţie cu valorile obişnuite. Alte destinaţii din Marea Britanie incluse în ofertă sunt: Manchester şi Aberdeen la 307 euro**; Glasgow, Edinburgh şi Newcastle la 305 euro** şi Jersey la 291 euro*, preţurile sunt pentru bilete dus – întors in Euro Traveller.

Emil Delibashev, Director Comercial al British Airways pentru zona Balcanilor declară: „Recomand oaspeților noștri sa profite de această ofertă, fie ca intenţionează să se alăture paradei organizate cu ocazia Sf. Gheorghe pe 23 aprilie, să viziteze muzeele londoneze cu ocazia Nopţii Albe a Muzeelor pe 6 mai sau pur şi simplu să călătorească la Londra. Pentru calatoriile de afaceri, oferta dă un plus de valoare banilor investiţi pentru transportul aerian”.

Toţi cei care doresc să beneficieze de oferta specială British Airways pot cumpăra bilete de la agenţiile de turism, birourile British Airways sau online prin www.ba.com.

* Oferta specială este valabilă pentru biletele emise înainte de 28 martie 2010, pentru călătorii efectuate între 1 aprilie 2010 şi 30 iunie 2010. Toate preţurile sunt pentru bilete dus în Euro Traveller, având incluse toate taxele, suprataxele şi 10 euro taxa de serviciu pentru rezervarea online pe www.ba.com.

** Oferta specială este valabilă pentru biletele emise înainte de 28 martie 2010, pentru călătorii efectuate între 1 aprilie 2010 şi 30 iunie 2010. Toate preţurile sunt pentru bilete dus – întors in Euro Traveller, având incluse toate taxele, suprataxele şi 10 euro taxa de serviciu pentru rezervarea online pe www.ba.com.

Bucuresti, 11.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *