metalshow

British Airways este partenerul aventurilor tale in aceasta vara

Seria ofertelor fără precedent de la British Airways continuă şi în această vară cu preţuri unice pentru SUA şi Canada. Fie că doriţi să exploraţi Route 66 sau să vă bucuraţi de scurta vara canadiană, British Airways este alături de voi în orice aventură v-aţi planificat.

British Airways a lansat recent o ofertă cu tarife foarte accesibile pentru călătorii atât în economic, economic superior cât şi business, disponibile spre cumpărare până la data de 17 august 2010. Oferta promoţională British Airways către SUA şi Canada începe de la 620 euro* dus – întors cu toate taxele incluse şi vizează 17 destinaţii, inclusiv New York şi Vancouver . În cazul în care alegeţi să beneficiaţi de experienţa de neuitat a zborului în cabina business, puteţi să o faceţi pentru doar 1962 euro* cu toate taxele incluse.

Oferta specială este valabilă până la data de 17 august, pentru călătorii efectuate între 1 septembrie 2010 şi 31 martie 2011. Preţurile speciale sunt pentru bilete în World Traveller, World Traveller Plus şi Club World, având incluse toate taxele, suprataxele şi 10 euro taxa de serviciu pentru rezervarea online pe www.ba.com

Oaspeţii noştri pot beneficia de aceste preţuri la agenţiile de turism locale, online prin www.ba.com sau la noul birou British Airways din strada Academiei nr. 28 – 30, Excelsior Business Center, etajul 9, sector 1, Bucureşti.

Emil Delibashev, Directorul Comercial al British Airways pentru zona Balcanilor declară: “British Airways continuă să ofere cele mai bune preţuri pentru cei care iubesc călătoriile spre continentul american. Un zbor lung către SUA sau Canada devine acum o experienţă relaxantă datorită serviciilor premium pe care le îmbunătăţim constant. Nu ne rămâne decât să vă invităm să exploraţi confortabil şi cu stil, mereu alături de noi, cele mai atractive destinaţii.”

Bucuresti, 29.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *