Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

British Airways – Aniversarea a 15 ani in Romania

aduce reduceri de 15% pentru 15 destinaţii

British Airways sărbătoreşte 15 ani în România printr-o ofertă specială: o reducere de 15% pentru 15 destinaţii din Statele Unite şi Canada. Reducerea este valabila timp de 15 zile pentru cabinele World Traveller, World Traveller Plus şi Club World, pentru călătorii începute până pe 31 martie 2010*.

Mai mult decat atât, pentru cei care vor să profite de scăderea lirei sterline pentru a îşi face cumpărăturile de iarnă la Londra sau pentru a vizita unul din cele mai cosmopolite oraşe din Europa, British Airways lansează astăzi o oferta specială: 99 Euro dus cu toate taxele incluse**. 

În ultimii 15 ani, British Airways a stabilit standardele industriei aeriene în România, fiind prima companie care a introdus biletele electronice, un website în limba română, servicii de rezervare online a biletelor, check-in prin telefon, şi printre primele care au introdus serviciul de check-in online. Mai mult decât atât, British Airways a fost prima companie aeriană care a oferit oaspeţilor săi posibilitatea de a se odihni mai bine in timpul zborului prin transformarea scaunului intr-un pat complet plat in Club World şi First.

Christian Fornaschon, directorul comercial pentru Europa de Sud-Est, declară: "Oaspeţii noştri români au încredere în experienţa noastră de a şti ceea ce este important pentru ei atunci când călătoresc cu British Airways şi au certitudinea că putem oferi servicii de înaltă calitate celor care preţuiesc călătoriile cu stil."

Emil Delibashev, directorul comercial al British Airways pentru zona balcanică, declară: "În ultimii 15 ani, numărul oaspeţilor pentru ruta Bucureşti-Londra a crescut semnificativ, iar în ultimii 5 ani am avut cea mai mare cotă de piaţă. România este una dintre cele mai importante pieţe din Europa, fiind a şasea din punct de vedere al veniturilor”. 

Cele 15 destinaţii eligibile pentru promoţia de 15% reducere din următoarele 15 zile sunt: New York, Boston, Washington, Miami, Chicago, Atlanta, Philadelphia, Phoenix, Las Vegas, Denver, Seattle, Los Angeles, San Francisco, Calgary şi Vancouver.

*Oferta aniversară este valabilă pentru biletele emise până pe 24 noiembrie 2009, pentru călătoriile începute înainte de 31 martie 2010. Toţi călătorii care doresc să beneficieze de oferta specială British Airways pot cumpăra biletele de la agenţiile de bilete locale, birourile British Airways sau online de pe www.ba.com.

**Oferta este valabilă pentru biletele emise până pe 24 noiembrie 2009, pentru călătoriile începute în perioada 23 noiembrie 2009 si 31 martie 2009.

Bucuresti, 09.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *