metalshow

Bringing sexy back

Stil, confort și inovație în colecția de lenjerie intimă Marks & Spencer

Marks & Spencer combină confortul și inovația cu texturi fine și fluide într-o colecție de lenjerie intimă plină de senzualitate, ce te îndeamnă să gândești îndrăzneț. Piesele colecției scot în evidență siluete romantice și glamul ținutelor retro, adaugând un plus de sex-appeal ținutei tale și un look de invidiat. Mai mult, cromatica colecției în nuanțe intense și inserțiile discrete de dantelă pun în valoare silueta feminină.

Paleta de negru și nuanțele de nud oferă o neutralitate aparte lenjeriei fiind ușor de purtat, în timp ce nuanțele delicate de liliac emană farmec feminin. Noua linie a fost creată utilizându-se materiale cu tehnologie de înaltă calitate și texturi netede ce asigură o siluetă perfectă. De la sutiene cu susţinere pentru sport ce conţin ultimele inovaţii în domeniu, până la seturi de lenjerie seducătoare din mătase cu motive florale şi dantelă, noile piese ale colecţiei reflectă ultimele tendinţe în materie de lenjerie și oferă femeilor un plus de încredere și șarm de-a lungul întregului sezon.

Astfel, fie că te răsfeţi sau faci o supriză persoanei iubite, colecţia de lenjerie intimă Marks & Spencer va adăuga un element de romantism şi lux momentelor speciale.

Produsele sunt disponibile în magazinele Marks & Spencer selectate din România.

Pentru mai multe noutăți despre Marks & Spencer vizitați pagina de Facebook Marks & Spencer Romania. Marks & Spencer Romania.

Bucuresti, 16.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *