metalshow

“Bring The Noise” aduce exclusivitati la Music Channel!

Luni, 2 august, Music Channel te da pe rock! De la ora 22.00, Hefe sta de vorba la “Bring The Noise” cu Serj Tankian de la System Of A Down si cu organizatorii Stuffstock pentru a afla ultimele detalii despre festival.

In fiecare luni, de la ora 22.00, “Bring The Noise” cu Hefe te pune la curent cu tot ceea ce se intampla in rock si alternative. De la artisti, la cele mai noi clipuri, pana la sport extrem, Hefe tine pasul si prezinta totul timp de o ora, la “Bring The Noise”. Saptamana aceasta, afli de la Hefe cele mai noi informatii despre doua dintre cele mai importante evenimente ale verii, ambele realizate in parteneriat cu Music Channel: Stufstock si Artmania. Astfel, in editia de luni a emisiunii “Bring The Noise”, Hefe sta de vorba cu solistul trupei System Of A Down, Serj Tankian, cel care va fi prezent pe scena Artmania de la Sibiu din acest an, in cadrul primului sau turneu solo, “Elect The Dead”, dar si cu organizatorii Festivalului Stuffstock 2010. Zdob si Zdub, E.M.I.L, Luna Amara, OCS, KUMM, Trupa Veche, Byron, sunt doar cateva dintre numele care vor fi prezente la Stuffstock in perioada 16-22 august, pe plaja din Vama Veche.

Luni, 2 august, de la ora 22.00, afli totul despre Artmania si Stuffstock la “”Bring The Noise” cu Hefe, numai la Music Channel!

Bucuresti, 30.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *