free download 78 travel guides written by experts

Brighi, noua Christina Aguilera, descoperita de Matinalii 21

Brighi, tânăra de 23 de ani care a colaborat cu Snoop Dogg (Play me like a violin), a acceptat provocarea MATINALILOR 21 şi a cântat în această dimineaţă LIVE piesa Christinei Aguilera – HURT.

Dinculescu, Dj Andi, Orlando şi Anca Maco au aplaudat-o minute în şir, impresionaţi de prestaţia ei live. “Am avut nişte emoţii îngrozitoare. Tremur şi acum!”, a mărturisit Brighi.

Cea mai nouă prezenţă din muzica românească pe care mizează Smiley şi care a impresionat ascultătorii Radio 21 se aude pe radio cu piesa „Ce te faci”, feat Pacha Man.

Prezent în studioul Radio 21, Pacha Man s-a declarat încântat de colaborarea cu Brighi, pe care o consideră una din cele mai bune voci tinere ale Romaniei. „Cred că poţi reuşi in industria muzicală românească dacă ai talent, dacă ai voce, nu e nevoie să fii porno. Brighi e fresh şi are o super voce!”, a spus Pacha Man.

Dacă Brighi are în lucru un super proiect solo, Pacha Man lucrează cu Raku (recent au lansat un clip nou – So Strong) şi e deschis la orice colaborare interesantă – „Nu am limite când vine vorba de muzica de bună!”

Mâine, după ora 8, în exclusivitate la Radio 21, Brighi va cânta live Imnul României. “Am mari emoţii, dar sunt încântată să încep petrecerea dedicată Zilei Naţionale alături de Matinalii 21!”

Bucuresti, 29.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *