free download 78 travel guides written by experts

“Breaking the walls”: despre evolutia organizatiilor

Intro și Techo, cu sprijinul Biz, organizează conferința "Breaking the walls. Evoluția organizațiilor: estetică, identitate, comunicare", ce va avea loc pe data de 20 mai, începând cu ora 10.00, în București, la Hotel Howard Johnson, Sala Iridium. Conferința este o inițiativă a companiei elvețiene producătoare de mobilier Vitra și este unul dintre evenimentele din cadrul Romanian Design Week.

Modul de lucru și relațiile din interiorul organizațiilor de astăzi se transformă profund odată cu evoluția tehnologiei și a procesului de digitalizare. "Breaking the walls" înseamnă, în acest context, înlocuirea spațiilor de lucru tradiționale cu cele multi-funcționale. Birourile devin populate de partiții fluide și flexibile, apar noi zone dedicate întâlnirilor informale, iar fiecare element al amenajării funcționează ca stimulent al eficienței, cooperării și creativității.

Conferința va pune în discuție principalele tendințe în organizarea spațiilor comune de lucru și aspectele ce influențează calitatea muncii, de la mobilier, până la lumină sau acustică. Vor fi abordate, de asemenea, noile provocări ale organizațiilor din punct de vedere al arhitecturii relațiilor, dar și influența pe care felul în care arată o companie o are asupra brandingului de angajator.

Invitați în cadrul conferinței sunt Pirjo Kiefer, arhitect la Vitra responsabil pentru concepte de amenajare a spațiilor de birouri, Cosmin Alexandru, Partener la Wanted Transformation Consultancy, Ștefan Liuțe, Strategy Director la Storience și Patrizia Bartolini, Export Manager Vitra.

Mai multe detalii despre agenda conferinței, precum și despre speakerii invitați, puteți găsi pe website-ul: www.introdesign.ro/pages/breakingthewalls. Participarea la eveniment este gratuită, pe baza unei invitații pe care o puteți solicita accesând linkul de mai sus.

Conferința "Breaking the walls. Evoluția organizațiilor: estetică, identitate, comunicare" are loc în cadrul Romanian Design Week 2014.

Bucuresti, 14.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *