free download 78 travel guides written by experts

BRD Groupe Societe Generale, din nou alaturi de handbalul romanesc

BRDBRD – Groupe Société Générale și Federația Română de Handbal anunţă astăzi semnarea unui parteneriat pentru dezvoltarea handbalului românesc.

BRD este un suporter al sportului din România sprijinind în ultimii 15 ani tenisul, ciclismul si rugby-ul. Acest parteneriat reprezintă o continuare a unei relaţii mai vechi cu Federaţia Română de Handbal, BRD fiind partener oficial al acesteia şi în perioada 2010 – 2011.

„BRD – Groupe Société Générale crede în sport, în capacitatea acestuia de a crea valoare pentru societate. Dorim să sustinem formarea unor viitori campioni, iar handbalul are tradiţia capabilă să creeze performanţe importante atât în prezent, cât şi în viitor”, a declarat Flavia Popa, Secretarul General al BRD.

“Ne bucurăm de susținerea oferită de BRD și suntem încrezători că noul parteneriat va aduce multe oportunități de dezvoltare și vizibilitate pentru handbalul românesc. Alături de BRD – Groupe Societe Generale avem acum atuurile necesare pentru a susține echipele de handbal din România”, a declarat Alexandru Dedu, Președintele Federației Române de Handbal.

Parteneriatul începe cu susținerea participării echipei naţionale de senioare la Campionatul European de Handbal Feminin ce se desfășoară în perioada 7 – 21 decembrie 2014. Handbalistele antrenate de Gheorghe Tadici se vor lupta în grupa B cu Norvegia, Danemarca și Ucraina.

Bucuresti, 08.12.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *