free download 78 travel guides written by experts

Bratarile Manuel.Zed din piele de piton, in magazinele You&Me

De acum, în magazinele You&Me puteţi găsi, pe lângă brăţările din materiale clasice, o gamă variată de brăţări din materiale neconvenţionale, cum sunt brăţările din piele de piton de la cunoscutul brand italian Manuel.Zed. Îndrăgit cu precădere de adolescenţi şi tineri, pentru că se adresează direct gusturilor lor şi le pune în valoare personalitatea, brandul Manuel.Zed propune şi inedite brăţări din piele de piton, elegante şi, în acelaşi timp, exotice şi extrem de moderne.

În culturile orientale, şarpele este simbolul vieţii, al înţelepciunii, fiind asociat cunoaşterii profunde a lumii şi, nu în ultimul rând, frumuseţii feminine. Aşadar, nu este deloc întâmplător că nenumărate accesorii feminine de lux, de la poşete la brăţări, sunt realizate astăzi din piele de şarpe. În ţările din sud-estul Asiei, prinderea reptilelor este considerată o meserie străveche, dată fiind diversitatea extraordinară de specii de reptile din zonă. Din cele mai vechi timpuri, tăbăcarii locali prelucrează pielea diferitelor specii de şerpi, din mâinile lor ieşind produse deosebite. "Regina" incontestabilă în domeniu rămâne pielea de piton. Datorită dimensiunilor excepţionale ale acestui "gigant căţărător" – pitonul poate atinge până la 11 metri lungime -, prelucrarea pielii de piton este considerată cea mai eficientă şi mai rentabilă.

Pielea de piton este remarcabilă prin elasticitatea şi prin desenul cu totul unice. Când vorbim despre pielea de şarpe, trebuie să precizăm că, în natură, nu există doi şerpi care să aibă pielea decorată cu aceleaşi desene. Este tocmai ceea ce face ca articolele fabricate din piele de şarpe să fie unicat. În ciuda elasticităţii şi fineţii sale, pielea de piton este chiar mai rezistentă decât pielea de bovină sau de porc. Faptul că brandul Manuel.Zed a inclus în portofoliul său şi brăţări din piele de piton confirmă, o dată în plus, măiestria neîntrecută a regiunii Toscana în prelucrarea pielii de şarpe. Toscana concentrează pe teritoriul ei cele mai importante şi mai cunoscute ateliere de tăbăcire a pieilor exotice din întreaga lume. Calitatea prelucrării şi elementele originale de design fac ca pieile exotice care ies din atelierele Toscanei să servească la realizarea unor produse dintre cele mai exclusiviste.

Ornate cu ametist, crisolit sau cristale multicolore, prevăzute cu închizătoare din zirconiu, brăţările Manuel.Zed din piele de piton sporesc farmecul şi senzualitatea oricărei ţinute, fie ea casual, office sau de seară. Pentru a vă bucura de frumuseţea acestor brăţări un timp cât mai îndelungat, vă sugerăm să ţineţi seama de câteva sfaturi simple. Evitaţi să vărsaţi lichide sau să udaţi în orice fel suprafaţa din piele, pentru că pielea de piton, ca orice piele naturală, absoarbe lichidele. În cazul în care s-a udat, lăsaţi brăţara să se usuce natural, departe de orice sursă de căldură. Nu curăţaţi pielea de piton cu produse de curăţare, pentru că riscaţi să o deterioraţi. Dacă brăţara şi-a modificat aspectul, ştergeţi delicat pielea cu un material moale, uşor umezit.

La noi, bijuteriile Manuel.Zed se găsesc în magazinele You&Me.

Bucuresti, 25.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *