Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.

Branza Nasal de la Napolact are o noua infatisare

Napolact, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, lansează sub un nou design brânza fermentată cu pastă moale Năsal. Ambalajul de prezentare este integrat în noua identitate vizuală Napolact şi se prezintă sub forma unei cutii de lemn, element de noutate pentru produsele româneşti din categorie.  Reţeta însă este neschimbată, Brânza Năsal fiind maturată în Grota Naturală de la Ţaga, unică datorită microclimatului special şi existenţei unei bacterii prezente în microflora specifică grotei. Bacteria acţioneaza la suprafaţa brânzei şi transformă componentele acesteia, rezultatul fiind o brânză comparabilă cu faimoasele brânzeturi franţuzeşti. Condiţiile microbiologice speciale sunt imposibil de reprodus în alt mediu, acest aspect conferind brânzeturilor de la Ţaga unicitate în întreaga lume.

Compania Napolact este unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, având în 2006 o cifră de afaceri de peste 49 de milioane de EURO. Cu un număr de 480 de angajaţi şi trei fabrici la Huedin, Baciu şi Taga, compania prelucrează anual peste 45 milioane de litri de lapte.

Bucuresti, 27.09.2007

{mosloadposition user10}

By Violeta-Loredana Pascal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.