Shadow

Brandul de petreceri exclusiviste thedate. sărbătorește un an de la lansare cu un eveniment grandios pe rooftop-ul Promenada

Cu ocazia aniversării de un an, pe 26 mai, seria de petreceri out of the box marca thedate. sărbătorește cu un eveniment grandios în cea mai înaltă grădină suspendată din București.

thedate. este un brand de petreceri exclusiviste conceput special pentru amatorii de going out premium din București. Conceptele petrecerilor thedate. sunt insiprate din ultimele trenduri de evenimente din afară și aduse pentru prima dată la noi în țară. Fiecare petrecere are câte o temă și locație diferită. De această dată, ,,Are you ready for the summer?” este petrecerea cu care se deschide sezonul estival și care promite experiențe inedite participanților.

Petrecerea de aniversare va avea loc în aer liber pe rooftop-ul Promenada și va găzdui peste 2.000 de participanți. Aceștia vor lua parte atât la cel mai cool spectacol de lumini și lasere, cât și la un show live de trompetă. Amenajarea de poveste a spațiului este marca KOON. Atmosfera va fi antrenată de Dj Andi.

thedate1an
Întrebat de ce au ales aceeași locație, fondatorul brandului, Vlad Mihălăchioiu, a răspuns: ,,Nu am ales întâmplător aceeași locație. Ne-am dorit ca petrecerea de aniversare a unui an thedate. să aibă loc acolo unde am început. Aici a fost prima întâlnire the date., așa că ne-am întors cu mai multă experiență, entuziasm și entertainment. Ne dorim ca acest show să rămână o experiență memorabilă. Îmi doresc ca the date. să devină pentru participanți data când are loc întâlnirea. Jocul de cuvinte este acesta:,,the date. is the date. when you have the date.’’

Accesul la petrecere este diferit față de edițiile anterioare. Dacă până acum se intra cu brățară, de această dată organizatorii au gândit bilete cu zone diferite (Diamond Circle și Normal Circle), în funcție de dorințele oaspeților. Pentru prima dată, spațiul este compartimentat în 2 zone și prețurile biletelor vor satisface dorințele fiecăruia. În același timp, calitatea se va păstra, iar cei care vin pentru prima dată vor avea parte de o experiență, nu de o seară de club.

Cei care aleg zona Diamond vor beneficia de o zonă seating cu aproximativ 200 de scaune, bar dedicat și de un decor desprins din povești. Totul este gândit la milimetru de partenerii de la KOON. De asemenea, shoturile de Samaro vor curge pentru cei care decid să stea aici.

Atât zona de Normal circle, cât și Diamond circle promit aceeași experiență de neuitat și calitate premium. Biletele pot fi achizitonate online pe Blt.ro sau de la organizatori la numărul de telefon 0749.472.687.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *