Shadow

Brandul de petreceri exclusiviste the date. anunță o nouă petrecere ,,Opulence I has it’’

E vară, iar la orizont se ivește o nouă petrecere marca the date. De această dată, vom da startul disctracției pe 18 iunie, începând cu ora 17:00, în grădina Palatului Primăverii sub denumirea de ,,Opulence I has it’’.

În premieră, fosta reședință a soților Ceaușescu este destinată celui mai îndrăzneț garden party din oraș. Alegerea locului a fost facută cu multă atenție tocmai pentru că de-a lungul timpului, Palatul Primaverii a născut multiple controverse. Vorbim despre o clădire istorică în care nu s-a mai ținut niciodată un eveniment de acest gen și care până anul trecut primea doar vizite ale demnitarilor străini cu rang înalt.

Petrecerea se desfășoară într-un loc plin de istorie, mituri și povești, invitații the date. având ocazia să facă un tur privat al Palatului. Acesta fiind disponibil doar pentru o categorie de bilete.

Opulence I has it
,,Obiectivul the date. este acela de a aduce un suflu nou petrecerilor și, totodată, de a face ca zilele călduroase petrecute în București să aducă zâmbete pe fețele oamenilor puși pe distracție. Am condimentat petrecerea „Opulence I has it” cu 3 zone de bilete: Normal, Diamond sau Ultra VIP. Bazându-ne pe experiența celor 10 întâlniri the date. anterioare, considerăm că această compartimentare acoperă toată plaja de clienți și îi va face pe fiecare în parte să se simtă bine în același loc”, spune Vlad Mihălăchioiu, Fondatorul brandului the date.

Zona de normal circle pune la dispoziția invitațiilor partea cea mai mare a grădinii Palatului, mese de cocktail și baruri suficiente. Zona diamond circle este concepută sub formă de lounge, accesorizată cu un decor de poveste, finger foods on the house, welcome drink și distracție alături de cei mai cool participanți din oraș. Bineînțeles, există și o zonă cu cea mai bună vizibilitate, ultra VIP, care dispune de sushi bar – live cooking, welcome drinks and shots și, nu în ultimul rând, de turul privat al Palatului Primăverii.

Indiferent de zona aleasă, ,,Opulence I has it’’ îți garantează că îți vei petrece duminica alături de cei mai Cool oameni din București și, de ce nu, în gradina celui mai râvnit loc de evenimente actual. Considerăm că toate aceste ingrediente te vor convinge să-ți achiziționezi online biletul și că ne vom distra împreună duminică.

Biletele se vând online pe: https://www.kompostor.ro/evenimente/6890-opulence-i-has-it. Informații suplimentare la numărul de telefon: 0749.472.687.

Programul evenimentului este 17:00 – 22:00, având în vedere locația avem rugamintea de a respecta orarul programat. De asemenea, locurile de parcare sunt foarte puține în zonă și, de aceea, vă sugerăm accesul la eveniment cu Uber, Taxify, BlackCab sau Taxi.

Evenimentul este destinat persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Nu este permis accesul cu animale de companie.

Ne rezervam dreptul de a selecta participanții.

Sponsori ai evenimentului: Sobranie, UPC, Aperol Spritz, Carlsberg, Samaro, Granini, Somersby, Dagon Clan Wines

Mulțumim: KOON, Gargantua, Sushihana , Red Bull

Leave a Reply

Your email address will not be published.